- Bare tull at Skrtel er ulykkelig

Rafael Benitez tilbakeviser på det sterkeste at Martin Skrtel er ensom og ulykkelig på Merseyside. Michael Scott prøvespiller for AZ Alkmaar.

Rafael Benitez sier til Liverpool Echo i dag at påstandene om at Martin Skrtel er ulykkelig på Merseyside bare er tull. Skriverier i både engelsk og russisk presse i går antydet at slovaken sliter med å finne seg til rette på Merseyside, og det ble hevdet at spilleren ønsket seg tilbake til Zenit St Petersburg. Dette tilbakeviser Liverpools manager.

- Slike historier som dette har en tendens til å dukke opp i landslagsuker. Jeg snakket med Martin på Melwood i går, og han var helt klar på at han er lykkelig og ønsker bare å komme tilbake på banen, sier Benitez til Echo.

- Han jobber nå hardt for å bli skadefri, og har funnet seg godt til rette i Liverpool - både i byen og i klubben, legger manageren til.

Det forventes at Skrtel vil være tilbake i spill om en måneds tid, etter at han pådro seg en korsbåndsskade i Liverpools 3-2 seier over Manchester City tidlig i oktober.

Benitez ventet i dag spent på at hans landslagspillere skulle returnere til Melwood etter privatlandskampene i går kveld. Så langt er det ingenting som tyder på at noen røde har pådratt seg skader i disse kampene. Manageren frydet seg over at så mange som fem spillere var på banen samtidig for Spania.

- Det er fint å se så mange av våre spillere involvert, da det viser hvor viktig Liverpool som klubb er. Jeg var spesielt glad for at Arbeloa og Riera fikk spille. De får nå lønn for den harde jobben de har lagt ned i en god klubb.

- Forhåpentligvis kommer spillerne tilbake og er skadefrie og klare til kampen mot Fulham. Den har høyest prioritet for oss nå.

Scott på prøve i AZ Alkmaar
Liverpools U18-spiller Michael Scott har reist på et tidagers prøvespill i AZ Alkmaar. Det melder Liverpool Echo. Scott, som er inne i sitt tredje år som juniorspiller, vil nå miste U18-lagets bortekamp mot Stoke i helgen.

Scott er en av fire spillere som ikke vil være tilgjengelig mot Stoke. Marvin Pourie og Christopher Buchtmann vil være opptatt med landslagsspill for Tyskland, og Shane O'Connor ditto for Irland.

- Vi kommer til å savne disse guttene, men vi håper at Nathan Eccleston og James Ellison skal komme tilbake fra skade, uttaler trener Hugh McAuley.