- Barry må få gå til Liverpool

Fjorårets Aston Villa-keeper, Scott Carson, mener at Villa og Liverpool må komme til et kompromiss som gjør at Gareth Barry får forlate Birmingham-klubben og fortsette karrieren på Anfield.

Scott Carson, som nylig skiftet beite fra Liverpool til West Bromwich, mener at Gareth Barry vil være best tjent med å forlate Aston Villa til fordel for Liverpool.

Carson var som kjent lagkamerat med Barry i Villa i fjor.

- Dersom Gareth ønsker å forlate Villa burde han gjøre det. Spillere har imidlertid sin pris, og dersom Liverpool ikke kan matche den prisen Villa forlanger, må klubbene komme til en enighet på en eller annen måte, sier Carson til BBC Sport.

Keeperen var selv lenge aktuell for en permanent overgang til Villa, og Liverpool ønsket at han skulle inngå som en del av Barry-overgangen.

- Aston Villa sa aldri at de definitivt ønsket meg. De sa de ville gå for en rutinert keeper, og det har de fortsatt mulighet til, uttaler sisteskansen.

- Jeg kunne ikke slutte meg til en klubb der jeg ville være andrevalg. Da ville jeg ha vært bedre tjent med å forbli i Liverpool. Men jeg tror det var riktig av meg å forlate Anfield, og slå rot et sted, avslutter Carson.