- Bedøm meg i mai

Robbie Keane skuffet over alle spekulasjonene om hans fremtid, og mener kritikerne må vente med å bedømme hans prestasjoner i den røde trøya til etter sesongslutt.

Robbie Keane uttaler til Liverpool Echo at han er skuffet over spekulasjonene om hans Liverpool-fremtid. Tidligere Liverpool-spiller Mark Lawrenson er den siste til å hevde at 28-åringen kan bli solgt i overgangsvinduet i januar. Keane scoret et praktfullt mål i 1-1-kampen mot Arsenal på Emirates Stadium i går, og spissen undertreker at han på ingen måte er misfornøyd med hvordan det har gått etter £20M-overgangen fra Tottenham i sommer.
- Jeg er ikke frustrert i det hele tatt, sier Keane til Liverpool Echo.

- Jeg antar at det eneste jeg noen ganger blir frustrert av er når folk utenfor fotballklubben snakker om ting som har med meg å gjøre fordi de prøver å skape noe som ikke er der.

- Jeg har allerede sagt at jeg vet at jeg vil score mål for denne klubben, og jeg vil foretrekke å bli bedømt på slutten av denne sesongen, ikke i desember.

Keanes scoring mot Arsenal var hans femte for klubben. Fulltrefferen var spesielt god for den tidligere Spurs-spilleren som ble buet på av Arsenal-fansen før nettkjenningen.
- For meg er det alltid hyggelig å score mot Arsenal, særlig siden jeg fikk mishagsytringer før målet.

- Jeg antar at det alltid kommer til å skje med meg som en tidligere Tottenham-spiller. Så det var flott for meg å score mot dem.

- Men det er alltid hyggelig å score et mål, spesielt når det betyr at vi er tilbake i kampen.

- Det var viktig for oss å utligne da vi gjorde fordi det kan bli vanskeligere å komme tilbake jo lenger kampen går.

- Men vi reagerte på akkurat den rette veien etter at vi kom under med et mål. Derfra kunne vi ha gått hen og vunnet.

- Det var en av de tøffe kampene, og alt i alt må vi være fornøyd med det poenget vi tok fordi Arsenal borte kommer aldri til å bli en enkel kamp for noen.

- Vi dominerte kampen til tider, men i fotball kan det til tider være enda vanskeligere å spille mot ti mann enn det er å spille mot elleve.

- Det var absolutt tilfellet fordi Arsenal la seg bakpå og lot oss ha mest ballbesittelse, men vi var ikke i stand til å skape mange sjanser.

- Jeg tror ingen av lagene hadde noen virkelig store sjanser bortsett fra målene.