- Bedre for helsa

Etter at Fabio Capello forrige uke gikk ut og ønsket seg Carragher tilbake på det engelske landslaget, kontrer i dag spilleren selv med å si at han kun har nytt godt av å slutte.

For en uke siden avslørte Englands landslagssjef, Fabio Capello, at han gjerne tar Liverpools visekaptein, Jamie Carragher, inn i landslagsvarmen igjen. I samtale med Setanta Sports ble han den gang sitert på følgende:

- Jamie Carragher er en veldig god spiller, og døren vil alltid være åpen for ham. Dersom han ønsker å spille landslagsfotball igjen, vil vi så visst ta ham tilbake. Vi vil forsøke å hente ham tilbake, men vi kan ikke tvinge noen til å spille for England. Det blir opp til ham selv.

I dagens Sunday Mirror går imidlertid hovedpersonen selv langt i å utelukke en slik retur, og hevder at han har nytt godt av å trekke seg fra landslagsspill, i form av ekstra spilletid for Liverpool.

- Jeg sa da jeg trakk meg fra videre spill for England at det ville hjelpe min helse, og derfor holde meg tilgjengelig for Liverpool, og dette beviser at jeg fattet en korrekt avgjørelse. Jeg føler at jeg har dratt fordel av jevnlig hvile i landslagspausene, og det har hjulpet små smeller i å hele.

- Min eneste skuffelse er at jeg og Stevie ikke fikk ytterligere 90 minutter denne sesongen gjennom å spille i Champions League-finalen også!