- Beste laget jeg har spilt på

Steven Gerrard mener dagens Liverpool-lag er det beste han har spilt på. Ønsker å bli husket som vinnere. - De beste dagene ligger foran oss. Shields advokater ber om benådning for sin klient.

Steven Gerrard mener at denne sesongs utgave av Liverpool er det beste laget han har spilt på i løpet av de ti årene han har vært på førstelaget.
- I øyeblikket har det ikke kostet oss noe, de poengene vi har avgitt hjemme. Men slik kommer det ikke alltid til å være, uttaler Steven Gerrard ifølge Liverpool Daily Post.

- Dette er et sultent Liverpool-lag, et bestemt Liverpool-lag. I fotball blir man husket for hva du vinner, ikke nødvendigvis for hvordan du spiller. Vi ønsker å bli husket som vinnere, ikke som noen som nesten lyktes.

- I mine ti år på førstelaget er dette første gang vi er der vi er nå med denne muligheten på dette tidspunktet av sesongen. Vi må bli bedre, være mer stabile og drepe kampene når vi får sjansen.

-  Men det vi alle håper, med den suksessen vi har hatt i UEFA-cupen, Champions League og FA-cupen tidligere, er at vi fremdeles har de beste dagene foran oss.

- For meg er dette det beste laget vi har hatt etter at jeg slo igjennom. I øyeblikket kjemper vi der oppe, men i denne ligaen kan du ikke ta noe for gitt. Da kommer du ned på jorda igjen med et brak.

Shields advokater ber om benådning for sin klient
Michael Shields har dommen sin oppe til vurdering i høyesterett. Hans forsvarere har bedt om benådning fordi han ble dømt for drapsforsøk på bakgrunn av tynne bevis. De understreket overfor to høyesterettsdommere i London at justisminister Jack Straw har makt til benåde selv om Shields ble dømt i utlandet.