- Chelsea kan bare glemme Torres

Rafael Benitez erklærer at Chelsea ikke vil ha sjanse til å prise Fernando Torres bort fra Anfield. Rick Parry og Liverpool FC vil samarbeide med AFC Liverpool.

Rafael Benitez sier i dag at ikke en gang et verdensrekordbud fra Roman Abramovich vil lokke Liverpool til å skille seg ad med Fernando Torres. Det ble i går spekulert i at Chelsea var i ferd med å stable på beina et bud på £50M for Liverpools toppscorer, men Benitez insisterer på at Torres ikke er til salgs uansett hvor mange pundsedler russeren måtte legge på bordet.

- Situasjonen er klinkende klar. Vi ønsker ikke å selge Fernando Torres. Dersom en spiller gjør en god jobb for sitt lag, slik Fernando har gjort for oss, vil folk av og til spekulere og linke spilleren til andre klubber. Jeg har ikke registrert at det har kommet noe bud fra Chelsea, men selv om det har det, så vil svaret mitt være det sammen - han er ikke til salgs, uttaler manageren til Echo.

Benitez gjentar dermed hva Tom Hicks uttalte til The Daily Telegraph.

- Vi prøver å bygge et lag rundt ryggraden i vår tropp. Det betyr at vi beholder spillere som Fernando Torres, Javier Mascherano, Steven Gerrard og Jamie Carragher, slår spanjolen fast.

Liverpool FC vil samarbeide med AFC Liverpool
Rick Parry og Liverpool FC akter å samarbeide med den nye klubben AFC Liverpool. En klubb stiftet av Liverpool-supportere som ikke lenger har råd til å gå fast på Anfield.

AFC Liverpool starter sannsynligvis i Vodkat (North West Counties) League til høsten. Parry skrev nylig et brev til klubben, der han uttrykker sin støtte til initiativet. Liverpool Echo tror dette kan være første gang en stor fotballklubb offisielt har støttet en alternativ klubb.

- Jeg har all grunn til å tro at vi kan eksistere ved siden av hverandre og samarbeide. Det vil i alle fall være mitt mål. Selvsagt vil det oppstå konflikter som vil måtte løses, men jeg ser positivt på tiltaket. Jeg ønsker dere lykke til, da jeg vet hvor mye hardt arbeid som ligger bak, skriver Parry i brevet til AFC Liverpool.

- Jeg synes det Rick Parry og Liverpool FC her gjør er enestående. De hadde ikke behøvd å gå ut på denne måten. De kunne ha sittet på gjerdet, og sett hvordan ting hadde utviklet seg. Dette beviser at det er et enestående bånd mellom de to klubbene og de to klubbenes supportere. Liverpool FC ser at vi er et "vennligsinnet" foretak, og skjønner at vi er interessert i å nå ut til folk som ikke har råd til å gå på Anfield. Liverpool FC innser at disse supporterne nå forblir i LFC-familien, sier AFC Liverpools grunnlegger Alun Parry til Echo.

AFC Liverpools aller første kamp blir en treningskamp mot St Helens Town 16.juli.