- Dårlig tidspunkt for privatlandskamper

Benitez mener at denne ukens privatlandskamper kommer ubeleilig. Agger gjør stadig fremskritt. Dalglish mener at Benitez må få arbeisro. Rush vil se mer av partnerskapet Torres/Crouch.

Bare syv mann fra det som må betegnes som førstelagstroppen trener for tiden som normalt på Melwood grunnet alle privatlandskampene som spilles i morgen. Dette altså bare noen dager før Liverpool gjester Stamford Bridge i en viktig ligakamp. En situasjon Rafael Benitez naturlig nok ikke er fornøyd med. De fleste av hans spillere vil først returnere til treningsfeltet på fredag, to dager før kampen.

De som ikke er opptatt med landskamper er Jamie Carragher, Sami Hyypiä, Steve Finnan, Jermaine Pennant, Dirk Kuyt, Harry Kewell og Charles Itandje.

Daniel Agger, Fabio Aurelio, Alvaro Arbeloa og Andriy Voronin er heller ikke bortreist. Men de er som kjent skadet, og ute av stand til å trene som normalt sammen med sine lagkamerater.

- Du har ikke tilgang til spillerne, og kan ikke trene dem, selv om vi har en viktig kamp mot Chelsea i Premier League. Jeg har intet å utsette på landslagssjefene, fordi de må kjøre sammen spillerne med tanke på turneringer og kvalifiseringskamper. Men det er uholdbart for klubbmanagerne å miste sine spillere i en hel uke midt i sesongen, og spesielt foran en viktig kamp som dette, uttaler Benitez til Liverpool Echo.

- Det er verst for de store klubbene, ettersom de har langt flere landslagsspillere. Det er vanskelig å gjennomføre skikkelige treningsøkter når du mister så mange.

Agger gjør fremskritt
Ellers melder Benitez at Daniel Agger stadig gjør fremskritt, og nærmer seg et comeback etter sin metatarsalskade.

- Daniel blir stadig bedre, og jobber hardt. Men vi må være forsiktige med ham.

Dalglish: - På tide at alle støtter Rafa
Liverpool-legenden Kenny Dalglish kunne i helgen motta The Bill Shankly Memorial Award under tilstelningen The Liverpool Echo's Sports Awards i Echo Arena. Samtidig benyttet han anledningen til å slå et slag for Rafael Benitez.

- Urolighetene innad i klubben er godt dokumentert i media, og har utvilsomt påvirket manageren og spillerne. Det er på tide at alle støtter opp om manageren. Det er bare en mann som burde lede en fotballklubb, og det er manageren, sa Dalglish under sin tale i den nye arenaen vegg i vegg med Albert Dock.

Rush råder Rafa til å samkjøre Torres og Crouch
Dalglish mottok sin pris fra tidligere lagkamerat Ian Rush. Den tidligere toppscoreren råder i dag Benitez til å samkjøre Torres og Crouch som spisspar i sin spalte i Liverpool Echo.

- Disse to er formspissene for øyeblikket, så det er på tide at de får danne et skikkelig partnerskap. Lørdagens kamp mot Sunderland var kun den tredje ligakampen de har startet sammen, og det var tegn på at dette kan bli et fruktbart partnerskap. Men de må få sjansen til å bli kjent med hverandre, skriver Rush.

Den tidligere måltjuven har for øvrig takket ja til å hjelpe det malaysiske fotballforbundet med sin spisskompetanse. I mars setter han kursen for Asia, for å drive spesialtrening av landets beste angripere.

Fire Liverpool-supportere utestengt i tre år
Liverpool Echo kan ellers melde at fire Liverpool-supportere i alderen 16 til 20 år har blitt utestengt fra alle fotballkamper i England i tre år, etter slåssing på et tog i forbindelse med en av Liverpools sommerkamper. Episoden fant sted på et tog mellom Wrexham og Chester etter at Liverpool vant 3-2 over Wrexham i en preseason-kamp den 7.juli i fjor. To mann fra Wrexham skal ha blitt hardt skadet etter å ha fått rundjuling av de fire.

Fire andre supportere blir også straffet i forbindelse med hendelsen.