- Det beste laget jeg har spilt på

Steven Gerrard mener at LFC nå har en utmerket mulighet til å stå løpet helt inn i ligaen. Dirk Kuyt understreker at dette er bare begynnelsen etter de rødes beste første halve sesong i PL.

Liverpool har aldri tidligere i Premier League hatt så mye som 45 poeng på de første 20 kampene, og etter 8-1 totalt på to julekamper er optimismen til å ta og føle på blant alle helrøde. Steven Gerrard mener at han aldri har spilt på et bedre Pool, mens lagkamerat Dirk Kuyt understreker at det er langt igjen og at regelen om å ta en kamp om gangen gjelder fortsatt.

- Dette er det beste laget jeg har spilt sammen med, er den klare meldingen fra Stevie G.

- Du kan se omkring i garderoben, fra keeper til angripere, at vi har noen fantastiske spillere. Det er tro på at vi kan greie å passere noen store hindere.

- Vi har gitt oss selv en stor sjanse.

- Det er flott å være på topp ved årets slutt, men dette er bare begynnelsen, forklarer Dirk Kuyt til pressen etter seieren i Newcastle.

- Vi må holde nivået hver uke i hver kamp og prøve å spille like bra som mot Newcastle. Jeg trivdes med å spille på topp igjen. Dessverre greide jeg ikke å score men jeg vil heller spille i et slikt lag og vinne 5-1, enn å score hver uke et annet sted. Det var en virkelig artig kamp å spille i og det avsluttet en god jul hvor vi har sikret oss seks viktige poeng og scoret åtte mål.

- Det var et flott resultat og vi kunne ha scoret enda mer. Vi misset mange sjanser tidlig i kampen, før Stevie scoret et glimrende mål etter bra forspill fra Yossi. Vi fortsatte å spille bra og var uheldige som slapp inn like før pause. Jeg synes imidlertid vi løftet oss igjen etter pause og det var et velfortjent resultat.

- Steven Gerrard var fantastisk, men det er han alltid. Han scoret to mål og hadde to målgivende. Han er en stor kaptein og viste at han liker å gå foran som et eksempel. Han er veldig viktig for oss.