- Det forhandles fortsatt

Sissoko bekrefter at det forhandles med Juventus om en overgang, men Afrikamesterskapet kan føre til forsinkelser. Momo har problemer med å forstå hvorfor han stiller bak Alonso og Mascherano.

Mohamed Sissoko bekrefter overfor Gazzetta dello Sport at forhandlinger om en overgang til Juventus fortsatt pågår, men at disse nå kan bli forsinket grunnet hans deltakelse i Afrikamesterskapet.

Sissoko har startet kun seks ligakamper for Liverpool denne sesongen, noe han tydeligvis ikke er fornøyd med.

- Dette er ikke opp til meg lenger, det er opp til klubbene. Juventus viser seriøs interesse, og jeg håper det blir noe av dette, uttaler midtbanespilleren til Gazzetta dello Sport.

- Jeg kan skjønne at manageren er ute etter stabilitet, og at han ikke forfordeler noen, men det nåværende valget av Mascherano og Alonso er noe jeg ikke forstår. Som en følge av dette har jeg bedt min agent om å sondere terrenget. Var det opp til meg, ville jeg ha forlatt Liverpool umiddelbart, legger han til.

- Juventus er en flott klubb, og Claudio Ranieri er en flott person. Jeg skylder Benitez mye. Han bidro til at jeg vokste som spiller. Han ønsket meg i Liverpool, men etter skaden i fjor har noe endret seg.

Årsaken til at overgangen står i stampe virker å være at Juventus ønsker å låne spilleren, med mulighet til å kjøpe ham for 10 millioner euro (£7.5M) i sommer. Liverpool ønsker imidlertid å selge spilleren umiddelbart, og til en høyere pris enn det Juventus ønsker å gi.