- Det første av mange

Rafael Benítez hevder Mascherano kan tegne seg på scoringslista flere ganger fremover. Coppell misfornøyd med dommer. Klubben fyller år.

Rafael Benítez sa seg, i samtale med klubbens offisielle nettsted, etter kampslutt fornøyd med Javier Mascheranos første scoring for klubben, og han tror den nyinnkjøpte argentineren kan komme til å score flere må i fremtiden.

- Vi har sett før at Mascherano ikke er dårlig i utkanten av feltet. Han trenger bare å forbedre sin treffsikkerhet, så kan han score flere mål. Hvis andre lag spiller dypere, kan han få mer rom, og da kan han score.

- Vi har snakket om dette med ham, og han vet at han kan score fra utkanten av feltet. Men det er ikke normalt, siden han er en defensiv midtbanespiller, som spiller dypere enn Gerrard og Torres. Han kan dog gjøre det, da han har evne og kvalitet. Det var et fantastisk mål for ham, og et viktig et for oss.

Argentinerens mål kom kun uker etter at Mascherano ble sikret permanent. Rafa vet at han allerede begynner å få tilbakebetalt kronene investert.

- Når du har en spiller i et år, og du vet hvor god han er, må du noen ganger bare betale pengene. Du ser lag som bruker £20 millioner på to eller tre midtbanespillere. Vi visste at dene spilleren var god, og at vi trengte å bruke pengene. Balanse er nøkkelen. Å ha spillere som kan jobbe hardt, men også innehar kvaliteter.

Med Xabi Alonso tilbake på laget, følte Rafa for å poengtere hvor viktig det er å ha med defensive midtbanespillere.

- De defensive midtbanespillerne må, mot et lag så fysisk som Reading, jobbe hardt, og om laget spiller bra, er det takket være dem. Det var virkelig, virkelig viktig for oss å skaffe tre poeng i dag, det ble litt engstelige tilstander i sluttminuttene, men jeg synes vi fortjente en seier i dag.

Angående dommeren, Andre Marriner, var imidlertid Liverpools manager taus.

- Jeg vil foretrekke ikke å snake om dommeren, men vi var ikke fornøyde, og det var ikke de heller. Det er nok forklaring. Det synes klart at Arbeloa ble truffet av en albue. Alle kunne se det, men dommeren sa nei. Etterpå var spillerens blod bevis.

Om Gerrards påståtte hands, er imidlertid Rafa mer avfeiende:

- Jeg kunne se en felling på Xabi Alonso i forkant uansett, men Gerrard fortalte meg hva han gjorde, og for meg er ikke det hands.
 
Coppell skuffet etter tap
Etter at dagens kamp Liverpool og Reading imellom bikket i hjemmelagets favør, virket gjestenes manager, Steve Coppell svært misfornøyd. Dette kommer til uttrykk i sitater publisert på nettsiden IrelandOn-Line.

- Jeg er veldig skuffet over at Torres fikk stå alene og heade. Hvis du tillater ham seks yards, vil han score. Vi sto bare og så på. Hva angår det vi mener var en straffesituasjon sent i kampen, ballen traff Gerrard i armen, og den var på vei inn i nettet.

- Da vi har sett et straffespark utdelt tidligere denne uka for Aston Villa, virket denne klar. Ballen var på tur i nettet fra Kitson, og den traff Gerrard i armene!

Liverpool FC fyller år!
I dag er det 116 år siden Liverpool Football Club, engelsk fotballhistories mest suksessrike klubb gjennom tidene, ble stiftet ved The Sandon Pub et lite steinkast fra Anfield.