- Det var straffespark

Gerrard føler at dommeren gjorde riktig da det ble dømt straffespark fire minutter på overtid. Aguirre skylder ikke på dommeren. Maradona vil ha Mascherano som kaptein.

Steven Gerrard mener at den svenske dommeren Martin Hansson gjorde riktig da det ble dømt straffe fem minutter på overtid. Steven Gerrard og Mariano Pernia gikk opp i en luftduell, og Liverpools kaptein gikk i bakken etter å ha blitt truffet i ryggen av forsvarspilleren. Gerrard tok straffesparket selv, og satte ballen sikkert i mål. Flere Atlético Madrid-spillere var rasende på dommeren over straffeeavgjørelsen, og det ble delt ut fire gule kort for protester.
  
- Jeg må se det på nytt, men min mening er at det var straffe, uttaler Gerrard.

- Jeg kom først, og han kom inn i ryggen på meg. Hvis det hadde skjedd et annet sted på banen, ville det ha vært frispark, så det var straffe.
  
- Jeg kan forstå skuffelsen deres på grunn av tidspunktet det skjedde. Hvis det hadde hendt i den andre enden av banen, ville vi vært rasende. Men slik er fotball, og vi må gå videre.
  
- Det var et stort resultat for oss i kveld, og et stort poeng. Gode lag taper vanligvis ikke to kamper på rad, så det var det viktig at vi fikk med oss noe.
  
- Første omgang var ikke god nok, og vi vet det. Vi forbedret oss i andre omgang. Vi spilte i et høyere tempo og presset hardere. Vi er fremdeles i en sterk posisjon i gruppen nå. 
 
- Vi viste stor viljestyrke i kveld og vi må ta dette med til den neste ligakampen.

- Ser man på statistikken, så hadde vi 22 avslutninger på mål. Det var tider vi trodde gjennombruddet kanskje ikke skulle komme, men vi fikk vår belønning.

Aguirre skylder ikke på dommeren
Atlético Madrids trener Javier Aguirre, som måtte se kampen fra tribunen, er svært forsiktig med å kritisere dommeren for starffeavgjørelsen. Mexicaneren mener at Atlético fortjente seieren.
- Jeg var langt fra hendelsen, så jeg kunne ikke se ordentlig. Men hvordan ting kan endre seg på ett minutt med fotball, sier Aguirre til BBC. 

- Vi var i 1/8-finalen. Marseille hadde slått PSV, og vi pådrar oss straffesaprk. Det blir revet vekk, men vi må bare fortsette å kjempe.

- Men jeg er likevel veldig fornøyd med lagets innsats og måten vi jobbet på som gruppe, kanskje vi ikke fikk seieren vi fortjente.

- Vi har lagt ned en fremragende laginnsats mot et meget godt lag, og vi er fortsatt svært nær avansement.


Maradona vil ha Mascherano som kaptein
Diego Maradona ble i dag offisielt utnevnt til landslagssjef for Argentina. Den tidligere storspilleren vil ha Javier Mascherano som landslagskaptein.
- Jeg ønsker Mascherano som min kaptein fordi jeg tror han er den argentinske spilleren som er nærmest ideen jeg har om den argentinske trøya - svette for den, ofre seg for den, være proff og være en nær lagkamerat.

- Jeg vil overbevise ham. Han vil bli min kaptein.