- Dette er de største kampene

Jamie Carragher ivrer etter å stoppe Manchester United. Kampene mot erkerivalene er de største i Premier League, mener han. Skadeskutt U18 møter Newcastle i ettermiddag.

Jamie Carragher anser oppgjørene mot Manchester United og Everton som de største for Liverpool.

- I dag skal vi ut i en storkamp. Vi møter de regjerende mestrene og det beste laget i Europa. Det blir en vanskelig kamp, men med hjemmebanefordel må vi gjøre det så vanskelig som mulig for dem, og forhåpentligvis tar vi de tre poengene, sier visekapteinen til liverpoolfc.tv.

Carra er fullt klar over det faktum at Liverpool aldri har slått Manchester United i ligasammenheng under Rafael Benitez.

- Vi har slått de i FA-cupen, men ikke i ligaen. Det må vi få forandret på. I fjor var vi litt uheldige, og hadde et par forsøk som ble reddet på streken. Mot de beste lagene må man ta vare på sjansene sine. Deres scoring kom etter at vi mistet konsentrasjonen på en corner. Det er slike ting som utgjør forskjellene mot de store lagene. Man må være konsentrert i 90 minutter, og sørge for å ta vare på de sjansene man får.

- Statistikk betyr imidlertid ikke så mye. Alle kamper er forskjellige, og det er forskjellige spillere som spiller. Man må bare gå ut på banen for å ta tre poeng.

Carragher forteller at han har latt seg imponere av Carlos Tevez i de første kampene. Og nå har også United sikret seg Dimitar Berbatov, som trolig vil debutere i dag.

- Det er denne type spillere vi vil møte. De har også Wayne Rooney. United er også veldig gode defensivt. Veldig solide. De hadde en fenomenal statistikk i fjor.

Det faktum at United også vil være oppe på 18 ligatitler om de vinner ligaen denne sesongen, gjør Carragher ekstra motivert foran møtet med erkerivalene.

- Det er uten tvil en ekstra motivasjonsfaktor for oss. Liverpool har alltid vært stolte over å være den mestvinnende klubben i landet. Derfor må vi kjempe med nebb og klær. Du blir litt irritert over at United har kommet så nærme, men du må også respektere dem. De er en stor klubb som har oppnådd mye de siste årene. Det ville være fint om vi klarte å stoppe dem. Men dette handler ikke bare om de, Chelsea eller Arsenal. Det handler også om at Liverpool må begynne å vinne ligaen.

U18 er vertskap for Newcastle
Liverpool U18 er vertskap for Newcastle på akademiet i Kirkby i ettermiddag. Kampen har avspark klokken 14.00 skandinavisk tid. Newcastle-laget blir ledet av den tidligere Liverpool-reserven Richard Money.

Newcastle scoret fem mål mot Bolton i forrige kamp, mens Liverpool har vunnet begge sine hjemmekamper denne sesongen, 4-3 over Crystal Palace og 2-0 over Nottingham Forest.

Liverpool har en del skadeproblemer foran dagens kamp. David Amoo kan ikke spille på grunn av en hamstring-strekk. Alexander Kacaniklic sliter med en skade i foten, og sommerkjøpet Christopher Buchtmann er også utaktuell.

- Vi har noen skadeproblemer, men vi har en stor tropp, så jeg har flere muligheter, sier trener Hugh McAuley til liverpoolfc.tv.

- Det er synd Amoo ikke kan spille, ettersom han har startet sesongen meget bra på høyrevingen. Forhåpentligvis er han tilbake snart.

- Lauri Dalla Valle er tilbake etter å ha gjort mål for Finland. Han er en spennende spiller som kan få ting til å skje for oss.

- Vi ser alltid frem til kampene mot Newcastle. Richards lag spiller alltid god fotball, og dette er alltid underholdende kamper der man får se mye god angrepsfotball.

- Jeg var fornøyd med vår kamp mot Forest sist helg. Vi kunne imidlertid ha gjort flere mål. Vi har noen veldig offensive spillere på vårt lag, så det var flott at vi holdt nullen. Andre Wisdom fra U16-laget har spilt veldig bra sammen med Joe Kennedy, noe som er positivt. Jeg kommer også til å bruke Conor Coady fra U16-laget denne sesongen. Både Conor og Andre er store talenter, avslutter McAuley.