- Dette ligner på fjorårssesongen

Liverpool er ute av begge de nasjonale cupene og sliter i ligaen. I Champions League skal man møte en av forhåndsfavorittene i 1/8-finalen. - Det hele ligner på situasjonen for ett år siden, sier Carra.

Etter å ha opplevd et av sine verste øyeblikk som Liverpool-spiller mot Barnsley på lørdag, håper Jamie Carragher nå at de røde vil reise seg mot Inter i morgen.

- Jeg har spilt mer enn 500 kamper for klubben nå, og lørdag hadde jeg en av mine verste opplevelser i helrødt. Det var en stor skuffelse for alle i klubben å ryke ut av FA-cupen for et lag fra divisjonen under, selv om vi må gi Barnsley kreditt for prestasjonen, uttaler midtstopperen til Liverpool Echo i dag.

- Vi er ikke dumme. Vi vet dette ikke er akseptabelt, men vi har ikke råd til å tenke mer på det nå, da vi må sørge for at vi er klare til å ta i mot Inter i morgen kveld. Det er bra vi har en så stor kamp like etter et slikt tap som det på lørdag, slik at vi slipper å vente hele uken på en ny kamp, legger han til.

For ett år siden gikk Liverpool til verket i 1/8-finalen i Champions League mot Barcelona i noe tilsvarende situasjon. Man var slått ut av begge de nasjonale cupene, og hadde ikke sjanse til å vinne ligatittelen. Situasjonen ble ikke bedre av den mye publiserte krangelen mellom Craig Bellamy og John Arne Riise under et treningsopphold i Portugal i forkant av bortekampen mot katalanerne. Likevel klarte de røde å vinne 2-1 på Nou Camp.

- Situasjonen i år minner om den i fjor. Vi opplevde mange negative presseoppslag foran Barcelona-kampen, og ingen levnet oss noen sjanse. De hadde det beste laget i Europa på det tidspunkt, og alle forventet at de skulle slå oss. Men vi oppnådde et fantastisk resultat der nede, og endte med å gå videre. Nå er Inter i samme båt som Barcelona i fjor. De leder den italienske serien og er blant favorittene til å vinne Champions League. Men vi vil prøve å dra nytte av erfaringene fra i fjor, og jeg er sikker på at vi kan slå dem, sier en optimistisk Carragher.

- Ser man tilbake på Rafas tid i klubben, har vi ved svært mange anledninger klart å vinne kamper mot alle odds. Istanbul er et selvsagt eksempel i så måte, men vi slo også tilbake i kampen mot West Ham i Cardiff, mot Olympiakos og Barcelona. Disse resultatene kom som en følge av at alle spilte med den riktige innstillingen, mener scouseren.