- Drogba bør få flere frispark

Manager Avram Grant hadde sin egen versjon av hva som skjedd i første kamp på Anfield, på kveldens pressekonferanse. Petr Cech mener det er umulig å spille for 0-0.

Rafael Benitez fokuserte tidligere på at Didier Drogba fikk atskillig flere frispark enn Fernando Torres på Anfield, i den første semifinalen mot Chelsea. Han har derfor gitt til lyd for en sterk dommer i returen på Stamford Bridge. Uttalelser som Avram Grant hos motstanderne har en noe annen formening om, og manageren til Chelsea hevder også at hans lag fortjente uavgjort i kampen på Merseyside.

- Jeg tror han prøver å påvirke dommeren, men han vil ikke greie det. Rafa kan si hva han ønsker og jeg kan si hvorfor han sa det, da årsaken er klar, fortalte en noe grinete Grant på pressekonferansen i London.

- Jeg vil ikke snakke om spillerne i Liverpool og hva de gjør, slik at jeg liker ikke at andre trener snakker om min spiller. Jeg tror han prøver å ta vekk fokus fra hva som skjedde i den første kampen. Dommeren kunne lett ha gitt straffe til oss og gult kort til Carragher, slik at han ikke ville være spilleklar til onsdag. Selv målet var offside ved Babel. Slik var det for meg og Rafa prøver å få bort oppmerksomheten fra dette. Det er god psykologi, men jeg tror ikke det vil påvirke dommeren.

- Jeg synes vi startet kampen meget bra mot Liverpool og fortjente en scoring.

- Fordi han er en fysisk sterk spiller må dommeren blåse mer for ham, er vurderingen til Grant om Didier Drogba. - Hvis du ser på kampen mot Liverpool og hva forsvarerne gjorde mot ham, da ser du at dommeren var veldig høflig. Forsvarere tror at de kan stoppe ham på andre måter siden han er større og sterkere enn dem.

- Frank Lampard gjør alt på trening, men vi vil vite sikkert hva situasjonen er etter siste trening i kveld, sier Avram Grant om muligheten for at Lampard skal spille.

Petr Cech har et noe annet syn enn sin sjef i forhold til hva som skjedde på Anfield sist uke.

- Vi var heldige denne gangen og vi håper at den flaksen kan bli avgjørende for oss. Det å få en utligning etter 93 minutter gjør at det var et stort resultat for oss. Det har fullstendig forandret utgangspunktet foran returkampen, sier den gode keeperen.

- Det er ikke noe lag i verden som kan spille for 0-0. Vi vil spille på en positiv måte og prøve å få en scoring, helt fra første minutt. Det vil gjøre det vanskeligere for dem.

- Vi har tapt to semifinaler mot Liverpool, og vi ønsker ikke en gjentakelse. Det vil være vår motivasjon.