- Eierne må ordne opp

Sami Hyypiä går i dag ut og ber eierne løse konflikten, slik at fokus blir å vinne troféer. Pompey går heller for Heskey? Kewell senket Irak i dagmorges.

Liverpool-veteran Sami Hyypiä er den siste i rekken som ber klubbens amerikanske eiere løse konflikten seg i mellom. Hicks og Gillett er som kjent ikke på talefot, og det sier seg selv at to eiere som ikke samarbeider er alt annet enn gunstig for en klubb som ønsker å kjempe om troféer i de største turneringene.

- Jeg tror fansen og klubben forventer forventer suksess, og denne sesongen vant vi ingenting så jeg kan ikke være fornøyd, sier den store finnen til The People.

- Med tanke på hva som har skjedd utenfor banen, tror jeg alle er profesjonelle nok til å konsentrere på jobben sin uten å bli for distrahert. Men det hjelper ikke fotballklubben mot suksess, og forhåpentligvis løser de konflikten snart så vi kan se fremover, avslutter finnen.

Pompey går heller for Heskey?
Det har vært kjente lenge at Harry Redknapp er en stor beundrer av ferdighetene til Peter Crouch. Den langreiste Liverpool-spissen skal være misfornøyd med lite spilletid i Liverpool, og at 27-åringen skulle spille i blått neste år var det mange som forventet.

- Jeg spilte ikke i nærheten av nok kamper forrige sesong. Jeg tror jeg trenger å spille oftere, og du må spille for å bli lagt merke til, sa Peter Crouch til The People i går.

Rafa Benítez har dog satt en høy prislapp på spilleren, og skal visstnok forlange opp mot 15 millioner pund for spissen. Dette skal ha fått Harry Redknapp til å se etter andre alternativer når han skal hente inn et oppspillspunkt på topp. Tidligere Liverpool-spiss Emile Heskey skal være neste mann på blokka, og Yorkshire Post hevder Pompey skal stå klare til å legge 8 millioner pund på bordet for Wigan-spissen.

Newcastle har også blitt linket til Crouch.

Kewell senket Irak
Harry Kewell var igjen kaptein for Australia, da Socceroos tok i mot Irak til VM-kvalifiseringskamp i Brisbane i natt. Kewell skal ha vært i kjempeslag på topp for vertene, og scoret kampens eneste mål med en heading tidlig i andreomgang, og kunne fort ha scoret et par mål til.

- Vi var heldige, for Irak hadde noen gode sjanser, men vi fikk det avgjørende målet og de tre poengene, sa Kewell til Sky Sports News etter kampen. 

Australia økte dermed ledelsen sin på toppen av gruppe en, etter å ha tatt syv poeng på de tre første kampene. Kewell har foreløpig ikke funnet seg en ny klubb, etter at det synes klart at han er ferdig i Liverpool.