- En drøm går i oppfyllelse

6. divisjonsklubben Havant and Waterlooville er i ekstase etter å ha tatt seg videre til fjerde runde av FA cupen, hvor de altså møter Liverpool på Anfield 26. januar.

Conference 2-klubben slo altså i går formsterke Swansea, som faktisk leder League One klart med kamper til gode. En skikkelig cupbombe, og kaptein Jamie Collins var i ekstase etter dommeren blåste av.

- Alle på laget har pratet om å gå ut på Anfield foran The Kop, og høre 40.000 synge You'll never walk alone, sier kapteinen til BBC Radio Solent.

- Ingen penger i hele verden kan kjøpe denne følelsen.  Motivasjonen vår var at Swansea omtalte oss som et "publag", og vi ville bevise at det ikke kun var kjemping. Vi gikk ut der og forsøkte å spille fotball. I store deler av kampen føler jeg at vi utspilte dem.

Også lagets toppscorer, Rocky Baptiste, som har en fortid fra juniorfotball i Chelsea og Brentford, gleder seg stort. Han spilte for Farnborough Town, da de tapte 5-1 mot Arsenal i 2003, men 35-åringen er Liverpool-supporter og tror det blir ekstra spesielt å løpe ut på Anfield.

- Det kommer til å bli en fantastisk følelse å besøke Anfield, se spillere som Steven Gerrard og Fernando Torres, og spille på Anfield-gresset, sa Baptiste, som var den som sikret omkamp i første møtet med Swansea.

Den lille klubben som altså hører hjemme på nivå seks av det engelske ligasystemet har blitt tilbudt av FA om å bruke landslaget sin buss på reisen til Anfield.

- Folk snakker om magien med FA cupen, og den har vi sett i kveld, sier FA direktør Brian Barwick til BBC etter kampslutt.

- Det var en fantastisk kamp, og Havant & Waterlooville kunne faktisk ha scoret enda flere enn de gjorde. Det er et utrolig resultat og en utrolig prestasjon. Dette er en stor kveld for de involverte i klubben og fotballen på dette nivået, avsluttet Barwick.

4500 supportere var på plass på Westleight Park i gårsdagens historiske kamp, og man forventer at de tar med seg 5000 Anfield 26. januar. Havant & Waterlooville er forøvrig den eneste klubben i tillegg til Liverpool i det engelske ligasystemet som har Carlsberg som draktsponsor.