- Et skritt på veien

Reservelagstrener Gary Ablett var fornøyd med at reservene gjorde en forbedret 2.omgang mot Wigan i går, og roste spesielt den nederlandske venstrevingen Vincent Weijl.

Etter tre strake tap vant reservelaget i går 1-0 mot Wigan, etter en scoring midtveis i 2.omgang av Dani Pacheco. Trener Gary Ablett var ikke tilfreds med hva som ble prestert før pause, men mente at de siste 45 minuttene var mye bedre og kan være et springbrett på veien mot å finne formen for mannskapet som vant sin liga forrige sesong. Ablett roste også spesielt Vincent Weijl (bildet). Nederlenderen fylte 18 år i forrige uke og hadde flere gode forseringer og innlegg fra venstrekanten.

- Det var godt å få tre poeng, men jeg synes det fortsatt er mye å gå på, slo Ablett fast overfor LFC TV.

- Vi hadde lite med selvtillit før kampen og det var en svak første omgang fra oss hvor vi gjorde mange elementære feil.

- Vi greide imidlertid å presse dem mer etter pause og hadde litt mer kvalitet. Forhåpentligvis kan vi nå bruke denne 2.omgangen til å bli bedre og klatre på tabellen.

- Jeg snakket på forhånd om at vi behøvde å få ballen ut på kanten og så inn i straffefeltet, men problemet tidligere har vært at vi ikke har fått nok folk inn i feltet til å kunne avslutte.

- Det var bra at vi greide å score etter et innlegg, og vi hadde kvalitet spesielt fra venstrekanten gjennom Vincent Weijl. Mange sjanser kom etter hans forarbeid slik at han bør være virkelig fornøyd med sitt bidrag.

- Jeg tror Vincent er den første til å innrømme at han fortsatt har mye å lære angående sitt defensive spill, og vi har mye tid til å kunne lære ham det. Han gjorde imidlertid hva vi ba han om mot Wigan.