- Fantastiske Torres

Rafael Benitez hyllet sin toppscorer, og hadde også noen rosende ord til supporterne og hjemmedebutant Emiliano Insua etter sesongens siste kamp på Anfield.

Fernando Torres scoret sitt 23. ligamål for sesongen mot Manchester City, og tangerte dermed Ruud van Nistelrooys rekord i antall mål for en utlending i sin første sesong i Premier League. På en dag hvor Liverpool stilte i nye drakter og nye treningsdresser.

Rafa trakk fram matchvinneren etter 1-0 mot Manchester City, og fant også tid til å rose supporterne og Emiliano Insua etter en kamp hvor de røde burde ha scoret flere mål etter pause. Noe krypisk håpet imidlertid Rafa at det kunne rette seg til neste år, etter at man har fått jobbet på transfermarkedet i sommer.

- Det var nok en god scoring og alle er uten noen straffespark, berømmer Benitez mannen som sletter en rekke målrekorder i Liverpool om dagen.

- Det er et utrolig antall mål, som er fantastisk for ham og fantastisk for våre supportere.

- Vi var skuffet etter den forrige kampen, men når du vinner den siste hjemmekampen da må du glede deg sammen med supporterne. De har vært utrolige gjennom hele sesongen, både for laget og ikke minst meg selv, slik at det å være noen minutter sammen med den er en måte å si takk på.

- Jeg synes vi hadde mange sjanser i dag. I løpet av sommeren vil vi prøve å arbeide med dette og forbedre troppen, slik at det kanskje kan bli lettere å sette mulighetene til neste sesong.

- Jeg synes han gjorde det greit, var den først noe forsiktige meldingen fra Rafa om debuten til Insua.

- Dette er kamper hvor det er vanskelig å komme inn i, men mot en erfaren spiller var han god, forklarer manageren nærmere.

- Jeg fortalte ham at han ikke skulle gå så mye framover siden vi hadde en veldig offensiv spiller i Ryan Babel på venstrekanten. Når han gikk framover var han imidlertid god og det er en av hans største styrker.

- I dag var han god i forsvar, jobbet hardt og viste kvalitet med ballen.

- Vi har noen spillere som er nærme førstelaget. De vil behøve mer erfaring, men du vet i det minste at du kan benytte dem. Insua er en av disse spillerne.