- Flott makker til Torres

Rafael Benítez tror at Robbie Keane vil bli en god spisspartner til Fernando Torres. Roy Evans henrykt over kjøp.

Robbie Keane skrev under på en fireårskontrakt med Liverpool i går kveld. Rafael Benítez håper duoen Torres og Keane kan skyte de røde til suksess i 2008/09-sesongen.
- Vi så etter en spiller med spilleintelligens og god bevegelse som kunne spille ved siden av Torres, uttalte Benítez etter at kjøpet av 28-åringen var i havn.

- Han kan spille på topp med Torres og på høyresiden.

- Vi visste at han alltid hadde vært Liverpool-supporter. Vi visste han var et godt kjøp i form av hengivenhet, kvalitet og spillerens intelligens.

- Han er en spiller som kan gi oss mange mål. Normalt lager han 15 hvert år. Vi så etter arbeidsinnsatsen han kan gi oss, spilleintelligensen og også målene.

Keane nettet 107 mål på 253 kamper for sin tidligere klubb Tottenham, men det er ikke bare innenfor straffefeltet Benítez tror iren vil bli nyttig. Liverpools manager tror også 28-åringen vil påvirke lagmoralen positivt.
- Han har erfaring fra Premier League. Også rapportene om hans personlighet og profesjonalitet er fantastisk. Han kan være et godt eksempel for unge spillere, uttaler Benítez.

- Jeg føler at han har nok erfaring innen fotballen og at han har en veldig god mentalitet. Han er veldig sulten, så alt er positivt.

Etter å ha blitt presentert for pressen i morges, kan Keane reise med sine nye lagkamerater til Spania for morgendagens kamp mot Villarreal. Når han debutere, så vil det antagelig bli i trøye nummer 7.
- Ja, vi tenker på det nummeret, og på de store spillerne som har hatt det nummeret. Det vil være en inspirasjon for ham å ha det også.

Keane er kjent for sine målfeiringer, men Rafa mener at man ikke kan forvente spektakulære feiringer uke etter uke.
- Vi får prate. Det er viktig å score og også feire etterpå, men han må være forsiktig sånn for sikkerhets skyld.

Evans henrykt over kjøp
Tidligere Liverpool-manager Ry Evans er henrykt over at de røde har hentet Robbie Keane til Anfield.
- Det er en stor overgang for Robbie, og en stor overgang for oss. Han har alltid vært Liverpool-fan. Han har alltid ønsket å spille her. Jeg tror han vil tilføre noe annet til spillet vårt.

- Han vil arbeide med og rundt Torres, noe som selvsagt kan føre til at Steven Gerrard spiller mer i en midtbanerolle.

- Han har vært en stor tjener for Spurs. Han hadde mange klubbskifter i ung alder, men når man er 28 år og sjansen til å spille Champions League-fotball dukker opp, så er det vanskelig å avslo.