- For mange under pari

Trenerlegendene Ronnie Moran og Roy Evans uttalte seg etter målløst oppgjør mot Fulham. Hvordan kampen utviklet seg mot gjestene fra London.

Ronnie Moran og Roy Evans har et langt liv bak seg som medlemmer av Liverpools trenerstab, og Roy endte som kjent også opp med å være manager i årene 1994-98. Etter 0-0 kampen mot Fulham ble de bedt om å kommentere de skuffende hjemmeoppgjøret for LFC TV.

RM: - Jeg var skuffet over at Liverpool ikke tok tre poeng. Vi satte aldri nok press på dem i mine øyne. Når det er sagt spilte trolig Fulham sin beste kamp denne sesongen, hvor alle spillerne gjorde den jobben de var satt til gjøre. Deres manager vil være veldig fornøyd med innsatsen.

RE: - Dessverre var det bare Fernando Torres som virket som en reell trussel i dag. Han kom til et par-tre halvsjanser på egenhånd, men det ble dessverre ikke scoring av det. Det var 4-5 spillere som ikke leverte vanlig nivå.

RM: - Det virket som om vi savnet Steven Gerrard og hans løp bakfra, og som bidrar til at Torres får mer plass. Heldigvis tapte også Chelsea poeng.

RE: - Rafa vil være skuffet over at det ikke ble skapt mer og at vi manglet det lille ekstra framover på banen. Når det er sagt hadde for eksempel Robbie Keane en sjanse han bør sette.

Hvordan Liverpool presset Fulham
Av diagrammet og søylene under kan man se hvordan Fulham hang bra med Liverpool i hvordan man foretok sitt press på banen i 1.omgang, og hadde også en periode midtveis i omgangen hvor det var de som hadde ballen mest og bra kontroll på spillet.

Etter pause var det en annen historie, men hvor Liverpools altså ikke greide å avgjøre kampen.