- Gerrard er skadefri

Rafa kunne fortelle på pressekonferansen i dag at Gerrard er skadefri og i stand til å starte morgendagens kamp. Intet nytt angående managerens kontraktsforlengelse.

Rafael Benítez kunne på dagens pressekonferanse fortelle at Steven Gerrard nå er helt skadefri, og er i stand til å starte morgendagens Champions League-oppgjør mot Marseille. Han trente i dag, og vil også være i stand til å spille 90 minutter om det skulle være ønskelig.

Manageren ble også kjørt hardt av pressekorpset på om det var noe nytt angående samtalene om forlengelsen av hans nåværende kontrakt, og spanjolen svarte at det ikke var noe nytt på den fronten. Da han videre ble spurt om han trodde det ville skje noko innen 1. desember, fortalte Benítez at han ville fokusere på kampen mot Marseille.

Han fortalte også at det var stor frustrasjon i spillergruppen etter poengtapet mot Fulham, men at det hjalp at Arsenal, Manchester United og Chelsea også avga poeng. Laget er veldig skuffet over egen innsats, og spesielt den dårlige førsteomgangen. Selvtilliten er fortsatt bra i laget, og man skapte sjanser og spilte med en bra intensitet.

Om Marseille sa manageren at de var et godt lag, med farlige, raske og teknisk dyktige spillere. Liverpool spilte ikke godt mot Marseille i fjor på Anfield, og laget må konsentrere seg om å gjøre de riktige tingene denne gang. Det var ingen selfølgelighet at Liverpool skulle gå videre fra Champions League, for både Marseille og PSV er gode lag med mange bra spillere. Likevel mente han Liverpool burde være gode nok til å klare det.