- Gi Rafa mer penger

Jamie Carragher mener det er på høy tid at Rafael Benitez får like mye å rutte med som kollegaene i Man Utd og Chelsea, og er usedvanlig krass i sin omtale av klubbens eiere i dag.

Jamie Carragher tar bladet fra munnen i dagens Liverpool Echo og oppfordrer klubbens eiere til å støtte Rafael Benitez på transfermarkedet i sommer. Scouseren mener det er på tide at amerikanerne hoster opp pengene som vil gjøre Liverpool i stand til å utfordre Manchester United og Chelsea i kampen om ligatronen.

- De beste klubbene er de klubbene hvor du ikke får høre om det som foregår i kulissene. Dette har alltid vært måten Liverpool har vært drevet på, og dette må man finne tilbake til, uttaler midtstopperen i en svært kritisk kommentar rettet mot klubbens eiere.

Carragher mener at manager Benitez nå må få like mye å rutte med som spanjolens kolleger på Old Trafford og Stamford Bridge, dersom man skal kunne ta opp konkurransen med tetduoen neste sesong.

- Manchester United brukte £50M da de vant tittelen i fjor. Dersom Chelsea ikke vinner i år, vil det trolig gå ut og bruke nye £100M. Vi har gjort det bra i Europa siden Rafa tok over klubben, men vi vil ikke komme til Champions League-finalen hvert år, så det er viktig å bli bedre i den hjemlige ligaen. Det er vanskelig når Chelsea har en kar som Roman Abramovich, men i Liverpool må vi nå få forholdene rundt eierskapet på plass først, slik at man kan legge planer for fremtiden, sier visekapteinen.

Det ble tidligere i sesongen antydet at Rafael Benitez kunne komme til å forlate Liverpool i sommer, på grunn av alt bråket rundt de amerikanske eierne. Det er imidlertid Carragher helt sikker på at ikke vil skje.

- Jeg er sikker på at Rafa blir i klubben. Faktisk 100% sikker, sier han bestemt.

Torres bekrefter hamstring-skade
Tabloidavisen Mirror har i dag sådd tvil om Fernando Torres virkelig var skadet da han ble tatt av banen i første ekstraomgang i semifinalen mot Chelsea på Stamford Bridge. Dette på bakgrunn av at spissen virket frisk og rask mot Manchester City i går. I en meget spekulativ kamprapport fra City-kampen påstår avisen at Fernando Torres virket forbannet på Rafael Benitez da han forlot gressmatta på Stamford Bridge. Dette er påstander som toppscoreren nå slår tilbake mot.

- Jeg kan bekrefte at jeg hadde problemer med hamstringen i Chelsea-kampen, men jeg ble kvitt plagene til kampen mot Manchester City. Alle ønsker å spille den siste hjemmekampen for sesongen, og det fikk jeg, sier Torres til Liverpool Echo.