- Glem Rame

Bordeaux sin styreformann går i dag ut og sier Liverpool kan glemme å hente inn veteranen Ulrich Rame som sin nye andrekeeper. De franske sølvvinnerne ønsker å beholde sisteskansen sin.

Rafael Benítez skal ha sett seg ut Ulrich Rame som Charles Itandjes arvtaker som andrekeeper i Liverpool. Itandje har vært misfornøyd med manglende spilletid, og skal også i følge flere rykter ha hatt enkelte holdningsproblemer i klubben. Daily Mail har meldt at han også har et ønske om å forlate klubben, og derfor har de røde blitt linket til en rekke målvakter den siste tiden. Scott Carson ønsker heller ikke å ha jobben som andrevalg bak det soleklare førstevalget Pepe Reina.

Ulrich Rame er 35 år gammel, og er en svært erfaren sisteskanse. Han har vært fast førstevalg i Bordeaux de 11 siste årene, og har også vært med i Frankrikes tropp til EM 2000 og VM 2002. Denne sesongen sto han fast for Bordaeux, da de under Laurent Blanc klarte å kjempe seg til sølv i franske Ligue 1. I følge Bordeaux sin styreformann, Jean-Louis Triaud, er det uaktuelt for klubben å la Rame eller andre nøkkelspillere forlate nå.

- Glem alle ryktene. Vi kommer ikke til å la noen gå, fordi alle våre spillere er under kontrakt, og de ønsker også å spille Champions League-fotball for oss. Målet vårt er å forsterke stallen, sa Triaud til franske medier i dag.

Ulrich Rame har ett år igjen av sin nåværende kontrakt.