- Gutta spiller for en plass på finalelaget

Liverpools reservelag skal spille finale mot vinneren av sør-avdelingen den 7.mai. Kampen om plassene på det laget starter allerede i oppgjøret mot Manchester City i kveld.

Liverpools reservelag er allerede seriemestere i sin avdeling, men har to ligakamper igjen å spille før de møter vinneren av reserveserien i det sydlige England til finale på Anfield den 7.mai. Den første av disse to kampene spilles hjemme mot Manchester City i kveld. Kampen går på Wrexhams Racecourse Ground, med avspark klokken 20.00.

Trener Gary Ablett ønsker ingen slinger i valsen i de siste kampene frem mot finalen.

- Vi sa før sesongen startet at det hadde vært flott å oppnå noe stort som gruppe, og det har guttene klart. De skal ha all honnør for en vel utført jobb, i en sesong hvor de bare har blitt sterkere og sterkere. De har spilt meget stabilt til å være så unge, sier han til liverpoolfc.tv.

- Nå må spillerne bare jobbe hardt videre, for det er fortsatt mye som står på spill. Ingen av dem kan føle seg trygge på en plass i startoppstillingen i finalen i mai. Det er flere kamper som skal spilles innen den tid, inkludert kamper i Liverpool Senior Cup og Lancashire County Cup.

- Det vil bli vanskelig å ta ut finalelaget. Noen spillere kommer til å bli skuffet, og det er aldri hyggelig å fortelle noen at de ikke får spille. Det er ingen trivelig del av jobben, men det må bare gjøres.

- Jeg synes det er dumt at vi ikke kan spille kveldens kamp mot Manchester City i Warrington, ettersom vi har trukket mange fans der. Men banen var rett og slett for dårlig. Vi er takknemlige for at Wrexham har gitt oss lov til å spille denne kampen på deres bane på så kort varsel.

- Manchester City har også noen gode unge spillere. De slo oss to ganger i fjor, så det var godt å vinne 3-2 mot dem tidligere denne sesongen. Det var en flott kamp, som like gjerne kunne ha endt 5-5.