- Håper klubben får neste trofé

Fernando Torres takker fansen for at de har hjulpet ham fram til nok en utmerkelse, og håper at det neste sølvtøyet han får hendene på er fordi Liverpool har vunnet et mesterskap.

Etter å ha blitt nominert sammen med Cristiano Ronaldo (Man Utd), Joleon Lescott (Everton) og Richard Dunne (Man City) ble Fernando Torres kåret til den beste spilleren i Premier League fra klubbene i nordvest sist sesong.

Nå håper superspissen at han snart også kan feire noe sammen med sine lagkamerater, og da aller helst Premier League.

- Det er en stor ære for meg å ha vunnet dette trofeet, men det er takket være min manager, mine lagkamerater og fansen som har støttet meg hele tiden siden jeg kom til Liverpool, sier Fernando til Liverpool Echo. - De har hjulpet meg til å kunne tilpasse meg så hurtig og det er en hyllest til dem at folk utenfor klubben mente at jeg fortjente dette.

- Støtten jeg har hatt fra fansen har vært fantastisk og jeg vil gjerne tilegne dem denne utmerkelsen. Forhåpentligvis vil den neste pokalen vi feirer være for hele klubben.

- Vi har fått en god start denne sesongen. Hvis en henger med fram til desember, da har du alvorlige muligheter til å kunne være med helt inn. De store lagene sprekker sjelden, spesielt under den første halvdelen av sesongen. Hvis du kommer for langt etter har du svært liten, om noen, mulighet.

- Premier League er tittelen alle ønsker å vinne, selv mer enn Champions League, spesielt etter at man tok den tittelen for tre år siden. Spillerne som har vært i klubben lenger enn da har vunnet alt som kan vinnes bortsett fra Premier League, og spilleren og ikke minst fansen ønsker nå å vinne det mer enn noe annet.