- Hattrick ble Liverpools bane

En skuffet Hugh McAuley måtte erkjenne at spissen Martyn Waghorn ble for god for hans juniorer, da det ble exit i cupen. 12 år siden tidenes mestvinnende forlot oss. Dommer mot Barnsley.

Tap etter ekstraomganger
Etter å ha vunnet den nasjonale juniorcupen i 2006 og 2007, måtte Liverpool i går kveld bite i gresset mot Sunderland i årets turnering. Etter å ha ligget under med 0-2 og 2-3 stod det 3-3 etter 90 minutter, før Martyn Waghorn fullførte sitt hattrick med to mål i ekstraomgangene. Spissen Waghorn har debutert på Sunderlands førstelag denne sesongen, og trener Hugh McAuley mente at han var den store forskjellen på Stadium of Light.

- Vi er skuffet over å være ute, men deres spiss ble til slutt forskjellen, sier McAuley til liverpoolfc.tv.

- Jeg må innrømme at vi var veldig svake i første omgang og ga bort to lette mål gjennom forsvarsfeil.

- Det ble sagt noen ord i pausen og vi ordnet opp i ting. Vi var mye bedre i andre omgang og vi kom inn i kampen igjen med to raske mål.

- De scoret igjen, men vi holdt det gående og fikk en fin utligning fra Pacheco. David Amoo og Pacheco hadde etter det sjanser for oss, men vi greide ikke å score. Da vi stod overfor ekstraomganger trodde jeg at vi kunne vinne.

- Dessverre straffet de oss og vi greide ikke å håndtere Waghorn.


Bob Paisley 1919-1996
Det er i dag 12 år siden Bob Paisley trakk sitt siste åndedrag. Med seks ligatitler, tre seire i E-Cupen, en UEFA-Cup og tre ganger vinner av ligacupen, på de ni årene hvor han var manager for Liverpool, ble han tidenes mestvinnende manager både på Anfield og England for øvrig.

Vi lyser fortsatt fred over hans minne!


Atkinson dømmer på Anfield
Martin Atkinson skal dømme kampen Liverpool v Barnsley i 5.runde i FA-Cupen på lørdag.