- Hjulene ruller som vanlig

Assisterende manager Sammy Lee understreker at ingen ting vil bli forandret selv om Rafael Benitez er midlertidig sykemeldt. Paul Ince fikk sparken i Blackburn.

To dager fri
Ifølge Liverpool Echo var operasjonen som Rafael Benitez i går hadde for nyrestein en suksess, selv om manageren har en del smerter. Liverpools førstelagstropp returnerte i dag til trening på Melwood, ledet av Sammy Lee og Mauricio Pellegrino. Sammy understreker at man bare vil gjøre nøyaktig hva som var planlagt allerede før Rafa måtte på sykehuset.

- Det som først og fremst er viktig, er at sjefen blir hurtig frisk, understreker Sammy overfor Echo.

- Han er en enorm personlighet i denne klubben, slik at vi ønsker alle å se ham tilbake så fort som mulig.

- I mellomtiden vil alt foregå som normalt siden spillerne kom tilbake på trening etter et par dager med fri og vi har allerede lagt planer for dem.

- Alle vet nøyaktig hva de skal gjøre og det viktige er at vi alle trår til og sørger for at hjulene går som vanlig også når sjefen ikke er her. Det er noe av det som er godt med denne klubben.

- Det kan være at hovedmannen ikke er her, men vi må bare sørge for at han kan fortsette som om ingen ting har hendt når han kommer tilbake.


Ince ute av Blackburn
Liverpools tidligere kaptein, Paul Ince, fikk i dag sparken i Blackburn. Bare tre seire på 17 kamper har sørget for at klubben fra Ewood Park ligger nest sist i Premier League. Spesielt en rekke svake resultater nylig, inkludert 1-3 hjemme mot Liverpool og hvor man ikke vant på 11 kamper, gjorde at ryktene begynte å gå.

- Vi står i fare for å bli hektet av i bunnen av tabellen, forklarte formann John Williams etter at man hadde sparket manageren man ansatte i sommer. - Det at klubben skal overleve i Premier League har høyeste prioritet og vårt fokus er på å finne en erstatter som kan greie å sørge for at vi overlever i den øverste divisjon. Paul vil komme tilbake. Han er en fighter og vi ønsker ham lykke til.

Graeme Souness er blant favorittene til å bli ny manager i Blackburn Rovers.