- Hyggelig velkomst til tidligere helter

Jamie Carragher er sikker på at Luis Garcia og Florent Sinama-Pongolle vil få velfortjent hyllest av røde supportere i kveld, mens han selv ser fram til møtet med Sergio Aguero.

I sitt intervju med dagens Liverpool Echo retter Carra blikket mot stjerneskuddet Sergio Aguero. Den unge argentineren er usikker etter å ha vært småskadet og sliten i det siste, men Atletico vil ikke si noe mer om han starter eller vil få en plass på benken.

Jamie Carragher har møtt mange stjerner i Champions League de siste årene, og vil se Aguero som en ny utfordring.

- Dette er hva Champions League dreier seg om, det at de beste spillerne spiller mot hverandre.

- Han er ung og fremadstormende og har vært en av de beste spillerne i Spania de siste årene.

- Dette er hvorfor jeg elsker å spille i Champions League, det at du møter toppspillerne og denne gutten ser ut til å kunne bli en av de beste i verden. Han har virkelig kommet på scenen de siste 18 månedene og mange snakker om ham, sier Carra som følger internasjonal fotball tettere enn de fleste.

- Han har fått en god start i La Liga og Champions League denne sesongen, og han har også gjort det godt for Argentina.

- Det kan være at Atletico ikke er Real Madrid eller Barcelona, og at de ikke får like mye dekning, men de blir likevel vist så mye at du har fått en bra inntrykk av dem.

- De har som kjent et par av våre tidligere spillere i Sinama og Luis, som vi vet alt om, og de har Forlan som også har spilt i Premier League. Siden er det Simao som jeg har møtt tidligere, men den som peker seg ut er likevel Sergio Aguero.

- Jeg tror ikke folk noen gang vil glemme det og jeg tror våre supportere vil gjøre stas på spillerne i begge kampene, spesielt Luis, sier Carragher om det faktum at Florent Sinama-Pongolle og Luis Garcia hadde viktige bidrag på veien til triumfen i Istanbul.

- Hvis du tenker på hva Luis gjorde på veien mot finalen, og spesielt målet mot Chelsea i semifinalen vil alltid bli husket, spesielt av Jose Mourinho, da forstår du hvor viktig han var den sesongen.

- Folk burde heller ikke glemme den rollen som Pongolle spilte. Det var ikke bare det at han scoret i den kampen mot Olympiakos på Anfield, men hvor stor innflytelse han hadde som innbytter. Det var et stort bytte av manageren og han satte fart i hele kampen.