- Ikke bare stjernene som er gode

Rafael Benitez hyller de mer anonyme spillerne i sin tropp. I Marseille er man imponert over Liverpool. Finnan presenteres i Barcelona. Boumsong ga N'Gog råd.

Rafael Benitez mener at "lavprofil-spillerne" i hans stall bør få større tro på egne evner etter helgens seier over Manchester United. De røde slo som kjent erkerivalen uten Fernando Torres, mens Steven Gerrard kun spilte en halv omgang.

- Noen spillere har ikke skjønt hvor gode de er, fordi de ikke har store navn. Men nå får vi trolig se en forandring resten av sesongen, for disse spillerne har nå sett at de kan levere varene også uten at de største navnene er på banen, uttaler managere til Liverpool Echo.

Benitez ville ikke nevne navn på hvilke spillere han sikter til overfor Echo, men lokalavisen trekker selv frem Alvaro Arbeloa og Yossi Benayoun, som de mener aldri har prestert bedre i Liverpool-drakt tidligere.

- Jeg var virkelig glad for å se at 2-3 spillere som ikke hadde spilt kampen var virkelig glade på vegne av de som spilte, forteller Benitez.

- Nå ser man at spillerne fungerer sammen som lag, og at det er en god atmosfære i troppen.

Nøktern optimisme i Marseille
I Marseille har man merket seg Liverpools sterke resultat i helgen, men har likevel tro på et godt resultat mot Uniteds overmenn.

- Vi er klar over Liverpools kvaliteter, og de hever seg alltid i Champions League. Vi vet hva vi har i vente, og vår plan er å spille god fotball og forlate stadion med hodet høyt hevet, uttaler kaptein Mamadou Niang til football365.fr.

- Sist vi spilte mot dem på Stade Velodrome var vi litt naive og manglet rutine. Vi angrep for fulle mugger og ble straffet på to raske kontringer. Manageren vil nok ha en overraskelse for våre motstandere. Men vi så hva de er i stand til mot Manchester United, legger han til.

Men manager Eric Gerets er ikke akkurat overbevist om at hans lag klarer å hamle opp med Liverpool. Han husker ennå godt 4-0 tapet på Stade Velodrome i desember.

- Jeg ble ikke akkurat roligere av å se Liverpool mot Manchester United. Det var en imponerende kamp. Jeg aner ikke om vi vil vinne eller tape, men det blir en flott kamp, spår Gerets til AP.

Finnan presenteres i Spania
Steve Finnan skal i dag ha bestått en medisinsk test og vil i ettermiddag blir presentert som Espanyol-spiller. Iren skal ha blitt testet ved Creu Blanca-klinikken i Barcelona i forkant av en pressekonferanse.

Finnan skal ha kommet til Barcelona i går kveld.

"Den irske landslagsspilleren Steve Finnan, Espanyols siste kjøp i transfervinduet, gjennomgikk en medisinsk undersøkelse før han sluttet seg til resten av troppen i formiddag", heter det i en melding på Espanyols offisielle nettside.

"Spilleren gjennomgikk en streng sjekk, selv om han også ble sjekket før han skrev under kontrakten den 31. august. Finnan kom til Barcelona i går kveld, og går nå rett inn i troppen. Han trente ikke i dag grunnet legeundersøkelsen, men vil trene i morgen."

Boumsong overbeviste N'Gog
Tidligere Newcastle-forsvarer Jean Alain Boumsong skal ha bidratt til å overbevise David N'Gog om at det var riktig å velge Liverpool som ny klubb.

- Når han snakket til meg om Liverpool, spurte jeg først om han hadde snakket med Rafa Benitez og fått beskjed om at han var virkelig ønsket i klubben. Så fortalte jeg ham at Benitez er en veldig god trener. Han gir unge talenter sjansen til å vise seg frem om de jobber hardt, forteller Boumsong til L'Equipe.

- Jeg mener den engelske ligaen er den tøffeste. David har kommet dit som et helt ubeskrevet blad, og det vil hjelpe ham. Han må bli sterkere og tøffere, men han er fortsatt ung og kan bli bedre på mange områder. Han vil våkne opp når han får føle Steven Gerrard og Jamie Carraghers taklinger på trening!