- Ikke en dårlig sesong

Rafael Benitez vedgår at han må styrke sitt lag etter hva han verken mener har vært en bra eller dårlig sesong. Hamsik ikke til salgs.

Rafael Benítez sier i et intervju med Liverpools offisielle hjemmeside at man på Anfield må fortsette å bruke penger også i sommer om man skal ha noen mulighet til å konkurrere i Premier League og Champions League. Dette trass i at man har knappet inn på forspranget tetlagene har hatt i den nylig avsluttede sesongen.

- Hvert år må man forbedre mye, siden de andre lagene gjør nettopp det. Jeg tror Chelsea nylig brukte £16 millioner på en høyreback, selv om de kom til (Champions League-)finalen.

- Denne sesongen har vi forbedret oss mye. Vi signerte to eller tre virkelig gode spillere, og også spillere som har vært virkelig bra for klubben, fortsetter Rafa.

Videre var det ved oppsummering av sesongen vanskelig å komme utenom uroen som har hersket i styrerommene på Anfield. Da han ble konfrontert med hvorvidt det har tatt på eller ikke, kunne ikke Benítez annet gjøre enn å bekrefte:

- Ja, det har helt klart vært vanskelig, spesielt og annerledes, men til slutt prøvde vi å håndtere det.

Summa summarum hevder Benítez at sesongen verken har vært optimal eller grufull.

- Det er ikke den perfekte sesongen, da man behøver å vinne troféer, men den er ei heller dårlig, ettersom vi endte som topp fire både i Premier League og i Europa.  Ikke det beste, men ikke så dårlig som det kunne ha vært.

- Hamsik ikke til salgs
Liverpool har i kjølvannet av storklubbers interesse for Xabi Alonso blitt linket med Napolis 20-årige midtbanemann Marek Hamsik. Hamsik har imponert for Napoli denne sesongen etter at han kom fra Brescia forrige sommer, men Napoli-direktø Pierpaolo Marino utelukker i følge Channel 4 et salg av sin juvel:

- Vi vil ikke bytte ham ut. Ei heller vil vi akseptere noe bud for hans tjenester. Han er sentral i våre planer for neste sesong.