- Ikke råd til mange feiltrinn

Reina mener Liverpool ikke kan tillate seg å gi bort poeng hjemme hvis man skal kjempe om ligagullet. Viktig å vinne mot Everton for å bevise at vi er et topplag. Tottenham-duo linket.

Pepe Reina mener Liverpool bør vinne mot Everton dersom man skal være med å kjempe om ligatittelen denne sesongen. De røde er laget som avslutter sterkest, og har flere poeng enn konkurrentene på de siste 19 Premier League-kampene. Derfor er det viktig å få en god start på sesongen. Etter et skuffende 0-0-resultat mot Stoke sist helg fastslår sisteskansen at man ikke har råd til særlig flere poengtap.
- Stoke-kampen var et feiltrinn. 0-0 var urettferdig, men nå er tankene på Everton-kampen, uttaler Reina.

- Det fremdeles en lang vei å gå i Premier League, men vår oppgave er å unngå mange feiltinn i starten. Hvis vi skal vinne ligaen, er det umulig å avgi poeng på Anfield.

Liverpool beseiret Everton 2-1 på Goodison forrige sesong. Reina sier at spillerne vet hvor viktig det er å vinne lokaloppgjøret, ikke bare for å være best i byen, men også med tanke på å bli best i ligaen.
- Vi må vinne, ikke bare for å slå rivalen, men også for å bevise at det ikke var noen tilfeldighet at vi ligger i toppen.

- Vi vet at Everton vil gi 100 prosent og være meget motiverte, spesielt på hjemmebane. Det er en stor fare for oss. Vi må forsøke å kontrollere situasjonen fra første minutt hvis vi skal vinne.

- Vi er ikke dårligere enn Arsenal, Chelsea eller Manchester United i måten vi spiller på, men vi må forsette med det bra vi kan.

- Lokaloppgjøret betyr så mye for meg og de andre spillerne. Jeg har bodd i Liverpool i noen år nå, og jeg forstår hva supporterne føler. I garderoben er vi rolige fordi vi kan ikke tillate oss å spille med nerver.

Tottenham-duo linket
Engelske tabloidaviser linker Liverpool til kjøp av Tottenham-duoen Gareth Bale og Aaron Lennon når overgangsvinduet åpner i januar. Venstreback Bale ses på som en erstatter for Aurelio, og verdsettes til £15M.