- Ikke rett tidspunkt å reise på

Rafael Benitez sier at han har full fokus på å fortsette i Liverpool FC, selv om det er usikker økonomi og begrenset med transfermidler. Gareth Barry søker seg vekk fra Aston Villa.

Rafael Benitez gjør det nok en gang klart overfor Liverpool Echo at han ønsker å fortsette som manager i Liverpool, og bekrefter også at agenten til Fernando Torres har vært bekymret for at han skal ønske å reise. Rafa bekrefter at situasjonen med midler til nye kjøp kunne vært bedre, men at det ikke vil ha noen avgjørende betydning for ham og at han totalt sett er fornøyd med tingene slik de er.

- Jeg sa ved slutten av sesongen at jeg trives her og jeg sier det igjen, bekrefter Benitez.

- Supporterne har vært aldeles glimrende overfor meg, staben jobber veldig hardt og jeg ville ikke ha brakt inn spillere som Fernando Torres og de unge spillerne vi har hvis jeg ikke tenkte langsiktig.

- Dette er ikke riktig tidspunkt å si farvel på!

- Agenten til Fernando spurte om min fremtid i Liverpool og mitt svar er et jeg er hundre prosent fokusert på å være her.

- Det sier seg selv at hvis en kunne handle for mye penger ville det vært bedre, men hvis så ikke er tilfelle spiller det ingen rolle. Det dreier seg ikke om å handle de dyreste spillerne, det dreier seg om å handle de rette spillerne og vi kan selge noen spillere for å få inn andre som vi behøver.

- Vi har stammen i laget og vi behøver bare noen andre i andre posisjoner.

- Noen lag rundt oss bruker £20M eller £30M på en eller to spillere, men som sagt så er det viktigst å kjøpe de rette spillerne og min stab arbeider hardt med nettopp det.

Ifølge Liverpool Echo skal Gareth Barry har ringt til sin manager Martin O'Neill, som er tilstede under EM, for å fortelle at han ønsker å gå til Anfield. Dette bekrefter også hans agent Alex Black.

- Gareth har snakket med Martin etter at han kom tilbake fra kampen i Trinidad, med England, og fortalt ham hvordan han føler det. På dette tidspunktet i karrieren ønsker Gareth å spille i Champions League og han mener at dette vil være hans sjanse til å kunne gjøre det.

Liverpool skal ha fått avslag på to bud på £10M og £12M for Barry, men man tror at klubbene til slutt blir enige om et beløp i nærheten av £15M. En lignende sum som hva de røde forlanger fra Juventus for Xabi Alonso.

Echo sier at Albert Riera er en spiller som Liverpool har i kikkerten, men i motsetning til kollegaen Daily Post tror man ikke et bud fra de røde er nært forestående.