- Ingen har klippekort

Rafael Benitez slår fast at ingen er garantert en plass i hans startoppstilling, og antyder at Robbie Keane kan bli hvilt snart. Intet nytt om managerens nye kontrakt.

Rafael Benitez understreket på dagens pressekonferanse på Melwood at ingen spillere har klippekort på hans lag.

- Ingen er sikret en plass i startoppstillingen. Du må alltid bestemme deg for hvem du skal starte med, basert på hvilke spillere som er best egnet til enhver tid, og du må også ta motstanderen i betraktning, uttalte manageren.

- Du kan ikke garantere noen en plass på laget. Det er det samme for Robbie Keane, Daniel Agger og Fabio Aurelio, ja til og med Jamie Carragher.

Journalistene ville vite om Robbie Keane kom til å bli vraket til Blackburn-kampen, etter ganske slett innsats mot West Ham på mandag.

- Robbie er i samme situasjon som alle andre i troppen. Ingen kan hevde at jeg ikke har støttet ham. Han har spilt i 22 av 23 kamper, og 18 av disse har han startet. Faktum er at du må levere varene som spiller. Du må vise at du er verdt en plass i startoppstillingen. Alle spillere må prestere så godt som de kan, og håpe at de har gjort nok til å få spille i neste kamp, var svaret Rafa kom med.

- Det er mulig at noen spillere har spilt for mange kamper på rad. Spesielt de som er nye i klubben. Når du akkurat har kommet til klubben og prøver å finne deg til rette i nye omgivelser, kan det være vanskeligere å takle det, la han til.

Benitez fikk også spørsmål om hvordan det går med hans egne kontraktsforhandlinger.

- Jeg har intet nytt å komme med. Mine rådgivere er i kontakt med klubben for øyeblikket. De snakker sammen, noe som er positivt, og jeg håper ting ordner seg jo før jo heller.