- Ingen har signalisert at jeg skal selges

Xabi Alonso uttaler at ingen i Liverpool FC har antydet overfor ham at han skal selges, og tar spekulasjonene om en overgang til Juventus med stoisk ro.

Xabi Alonso avfeier de siste mediespekulasjonene, som linker ham til Juventus, selv om også lokalavisene på Merseyside påstår at Juventus-direktør Jean-Claude Blanc møtte Liverpool-manager Rafael Benitez tidligere i uken.

- Dette er ikke noe nytt. Det er alltid spekulasjoner rundt meg, siteres katalaneren i sportsavisen Mundo Deportivo i dag.

- Jeg vet meget vel hva som er min situasjon. Dersom klubben ønsket å selge meg, ville jeg ha visst om det. Dersom klubben ønsket å selge meg for å få råd til å kjøpe andre spillere, ville jeg akseptere det og se meg om etter en annen klubb. Klubbledelsen har imidlertid ikke sagt noe til meg. Derfor regner jeg med at min fremtid fortsatt ligger i Liverpool, sier Alonso.

I onsdagens Gazzetta dello Sport ble det hevdet at Juventus hadde lagt inn et bud på £12M for Alonso. Midtbanespilleren kom fra Real Sociedad sommeren 2004, og kostet de røde den gangen £10.7M. Han har siden den gang spilt mer enn 150 kamper for Liverpool, og står bokført med 41 landskamper for Spania.