- Ingen kontakt mellom Rafa og Juve

Guillem Balague hevder at det ikke har vært noen kontakt mellom Rafael Benitez og Juventus, etter påstander om at Torino-klubben ønsker spanjolen som ny manager. Torres sjokkert over UEFA-dom.

Tabloidavisen Mirror hevder at Rafael Benitez er ett av tre navn på en ønskeliste Juventus har satt opp i sin søken etter ny manager. Nåværende Juve-manager Claudio Ranieri går en høyst usikker fremtid i møte etter bare to seire på de seks første Serie A-kampene, og Liverpools spanske sjef er altså en mann man gjerne kan tenke seg å hente til Torino. Frank Rijkaard og Roberto Donadoni skal være de to andre kandidatene. Roberto Mancini og Alessandro del Piero har også blitt linket til jobben.

Som kjent har Liverpools amerikanske eiere fortsatt til gode å tilby Benitez en ny kontrakt, trass i at spanjolen bare har halvannet år igjen av den nåværende avtalen.

Den spanske journalisten Guillem Balague hevder imidlertid på sin nettside at det ikke har vært noen form for kontakt mellom Benitez og Juventus.

- Verken Rafael Benitez eller Liverpool FC har den fjerneste anelse hvor disse skriveriene stammer fra, og påstander om at Liverpools manager skulle finne på å si opp sin stilling til fordel for Serie A er helt grunnløse, skriver Balague.

- Situasjonen er uendret i Liverpool. Tom Hicks har instruert Rick Parry om å ta seg av Benitez sin kontrakt, og det ser ikke ut til at noen av partene vil forhaste seg i så måte. Dette er imidlertid ikke ensbetydende med at partene ikke er villige til forlenge avtalen.

- Ellers så vil jeg også få understreke at Fernando Torres sin fremtid i Liverpool på ingen måte er linket til Rafael Benitez sin fremtid i klubben, avslutter Balague.

Torres sjokkert over UEFA-vedtak
Fernando Torres skal være sjokkert over at han kan bli snytt for sitt gjensyn med Vicente Calderon, etter at UEFA har bestemt at Atletico Madrid v Liverpool skal spilles minst 300 kilometer unna Madrid.

- Etter å ha ventet så lenge på denne kampen, kunne jeg ikke ha fått verre og mer uventede nyheter enn jeg fikk i dag, uttaler Torres til Marca.

- Jeg ivrer etter å komme tilbake, og jeg håper denne avgjørelsen ikke blir stående. Jeg håper man finner en løsning, legger 24-åringen til.

- Det er en skam at slike hendelser skal få føre til at stadion blir stengt, men dersom det blir utfallet, må vi bare akseptere det.

Cissé håper Liverpool vinner ligaen
Djibril Cissé håper å spille seg til en permanent kontrakt med Sunderland denne sesongen, men innser at hans nye klubb ikke har sjanse til å vinne Premier League. Derfor håper han at hans forrige engelske klubb, Liverpool, går til topps isteden.

- Det føles enormt bra å være tilbake i England, og ikke minst å få spille fotball igjen. Sunderland er ikke så berømt som Liverpool, Chelsea eller Arsenal, men jeg ønsker å spille bra og hjelpe klubben å nå nye høyder. Jeg ønsker å bli her en god stund, sier franskmannen som er utlånt fra Marseille.

- Jeg håper Liverpool vinner ligaen, ettersom jeg har spilt der. Men Chelsea blir en tøff nøtt å knekke for dem, legger han til i et intervju med Setanta Sports.

Portsmouth på general sale
Billettkontoret på Anfield opplyser at billetter til ligakampen mot Portsmouth onsdag 29.oktober nå selges på såkalt general sale. Fankortholdere kan kjøpe billetter til denne kampen online, og det er også mulig å kjøpe billetter via telefonbooking.