- Ingen vil ønske å møte oss

Steven Gerrard tror ingen vil ønske seg Liverpool i kvartfinalen. Carragher hyller Rafa. Xabi fikk en sønn.

Liverpools kaptein, Steven Gerrard, kunne etter at Liverpools avansement ble sikret tidligere i aften, fortelle om sitt lag i Europa. I et intervju publisert av Liverpools offisielle hjemmeside, hevder landslagsspilleren at ingen vil ønske seg Liverpool i kvartfinalen.

- I ligaen er vi litt ustabile, men vi er virkelig kraftfulle i Europa, og ingen vil ønske å spille mot oss. Vi fortjener å gå videre, siden vi har møtt et topplag, og slått dem. Vi visste at de ville ønske seg kontroll over kampen, og det var opp til oss alle å stå imot. Det gjorde vi, og i Fernando har vi en som kun trenger én sjanse for å score.

- Vi var hele tiden sikre på at vi kunne skaffe oss målet, og det var også hva som skjedde.

Jubilanten Jamie Carragher lot seg også intervjue av den ovennevnte nettsiden, og han viet sin manager focus etter at avansementet var klart.

- Manageren har gjort det igjen, har han ikke? Over de tre-fire siste årene har han vist at han er en av de beste gjennom å ta oss til et par finaler. Vi kom hit med håp om å holde nullen, og vi var bestemte på å klare det. Vi visste at vi ville avansere om vi holdt unna.

- Jeg bryr meg ikke om hvem vi trekker i neste runde. Jeg er bare glad for at vi er der.

Alonso fikk en sønn
Xabi Alonso sto over kveldens mesterligatriumf grunnet familieforøkelse. I kveld meldes det om at den sindige baskeren har fått en sønn.