- Jeg blir i Liverpool

Jermaine Pennant har ikke hørt noe om at han skal selges, og føler seg trygg på at han fortsetter karrieren i Liverpool.

Jermaine Pennant er overbevist om at han ikke blir solgt i sommer, og insisterer overfor Liverpool Daily Post på at han kommer til å fortsette karrieren på Anfield. Flere medier har spekulert i at vingen er mellom de spillerne som Rafael Benitez kan finne på å selge for å få inn nok penger til å hente Robbie Keane og Gareth Barry, men det vil altså ikke Pennant selv høre snakk om.

Blackburn er en av flere klubber som har blitt linket til 25-åringen som Benitez hentet fra Birmingham for £6.7M for to år siden. Pennant sier at han ikke har hørt noe om at han er til salgs, og akter i stedet å vinne trofeer med Liverpool den kommende sesongen.

- Manageren har ikke sagt noe til meg om at en annen klubb har vist interesse for meg. Det vil alltid være spekulasjoner rundt spillere som ikke spiller fast, men jeg skal ikke reise noen steder. Jeg er fortsatt under kontrakt, og jeg har ikke bedt om å få forlate klubben. Jeg har ikke sagt til manageren at jeg ønsker å dra, og han har ikke sagt til meg at han ønsker å kvitte seg med meg, forteller Pennant.

- Liverpool er ikke en klubb du forlater med lett hjerte. Dersom du blir i klubben er det store sjanser for at du vinner noe, legger han til.

Pennant mistet nesten to måneder av fjorårsesongen på grunn av et tretthetsbrudd i leggen, og startet kun syv kamper etter at han kom tilbake i januar. Derfor anser han kommende sesong som svært viktig med tanke på hvilken vei resten av karrieren vil ta.

- Ettersom Rafa benytter seg av rotasjonsprinsippet er ingen spiller garantert en plass på laget. Alle må kjempe for sin plass, og du må ta vare på sjansen når du får den, uttaler vingen som spilte de siste 45 minuttene i treningskampen mot Wisla Krakow på lørdag.

- Andre halvdel av fjorårssesongen var skuffende for meg. Skaden må ta en stor del av skylden. Jeg hadde vært tre måneder på sidelinja, og når jeg kom tilbake spilte laget bra og det var vanskelig å spille seg inn igjen.

- Den kommende sesongen kan bli en av de viktigste i min karriere. Alle sesonger er selvsagt viktige for meg, men denne sesongen kan komme til å forme resten av karrieren min.

Pennant håper nå Robbie Keane skal ikle seg helrødt i løpet av sommeren.

- Robbie er en meget god spiller, som er på hugget i og rundt motstanderens straffefelt. Han er en god avslutter. Dersom han skriver under for oss, og spiller sammen med Fernando Torres på topp, kan det bli den beste angrepsduoen i Premier Leauge, mener vingen.

- Robbie har gjort det bra for Tottenham de siste 4-5 årene, og Torres var utrolig sist sesong. Dersom begge bygger videre på det, kan det bli et meget godt partnerskap, avslutter han.