- Jeg er full av energi

Fernando Torres er slett ikke sliten etter en lang sesong i England. - Jeg føler at jeg er stinn av energi, sier han før semifinalen mot Chelsea. Carra mener at spanjolen er verdens beste spiss.

Fernando Torres sier til liverpoolfc.tv i dag at han er overveldet over atmosfæren som Anfield-publikumet skaper, og innrømmer at han nesten ble rørt til tårer etter at Liverpool slo Arsenal i kvartfinalen i Champions League på Anfield.

Spanjolen karakteriserer de nært forestående semifinalene mot Chelsea som de største kampene i hans karriere så langt, og håper nå på en ny sensasjonell kveld foran The Kop på tirsdag.

- Følelsene var veldig, veldig sterke etter Arsenal-kampen. Jeg har aldri følt noe lignende tidligere. Jeg var nesten på gråten etter kampen, på grunn av publikums synging. Og det var i en kvartfinale. Jeg kan nesten ikke forestille meg hvordan det blir i semifinalen mot Chelsea, sier han.

- Disse kampene er uten tvil de største i min karriere. Jeg vet at fotball betyr så mye for så mange, og fremkaller sterke følelser. Likevel var dette en ny erfaring for meg.

- Jeg gjorde min første viktige scoring for klubben mot Chelsea, og jeg ønsker å gjenta bedriften på tirsdag. Scoringen mot Chelsea ga meg selvtillit, og tro på at jeg kunne score i de store kampene.

Torres ble sittende på innbytterbenken gjennom hele kampen mot Fulham i går, men er nå ivrig etter å komme tilbake på banen og plusse på målkontoen ytterligere, etter 30 mål så langt for Liverpool. Han bedyrer at han på ingen måte føler seg sliten etter en lang sesong.

- Folk spør meg om jeg begynner å bli sliten nå, mot tampen av min første sesong i England. Det er selvsagt en hard liga, men jeg føler meg ikke sliten i det hele tatt. Når du scorer mål og laget vinner kampen, gir det deg mer energi. Det er kun når laget sliter og du ikke er i form og ikke finner veien til nettmaskene, at du ikke føler deg på topp. Jeg føler meg frisk i beina, og jeg skal legge hele min sjel i kampene som kommer, avslutter Torres.

Carra mener Torres er best i verden
Jamie Carragher hevder at Fernando Torres er verdens beste spiss, og mener at spanjolen er ingrediensen Liverpool har manglet for å skape et mesterlag. Visekapteinen mener at El Nino har gitt de røde en ny dimensjon, og sammenligner ham med spisslegender som Ian Rush og Michael Owen.

- I fjor sa jeg at vi manglet en spiller som kunne gi laget det lille ekstra. Vi ønsket oss en spiller som kunne gjøre det utrolige, og som kunne slå til når motstanderen minst ventet det. Alle topplagene har en slik spiller. Vi stolte på Steven Gerrard lenge i så måte, men Fernando har tilført laget en ny dimensjon. For meg fremstår han nå som den beste spissen i verden, uttaler midtstopperen til liverpoolfc.tv.

- Jeg er henrykt over at vi fikk ham. Hans mål mot Arsenal i den andre kvartfinalen kom ut av det blå. En kjapp vending og et fantastisk skudd. Torres besitter en utrolig fart i tillegg. Han er akkurat som Michael Owen da han var 17-18 år gammel. Han har et eksplosivt rykk på de første metrene.

- Fernando minner meg også om Ian Rush på mange måter. Ikke bare på grunn av farten og scoringsevnene, men også i måten han jobber for laget på. Det går så visst ikke ubemerket hen hos de andre spillerne og supporterne.

Etter så godt som ha sikret seg fjerdeplassen i ligaen med gårsdagens 2-0 seier over Fulham, kan nå de røde rette alt fokus på semifinalen i Champions League mot Chelsea.

- Vi har slått dem i tre semifinaler om man inkluderer FA-cupen i 2006, så de vil tørste etter revansje. Forhåpentligvis klarer vi å holde den gode statistikken mot dem i semifinaler gående. Vi vet de spiller bra for øyeblikket, og de vil bli et vanskelig lag å stoppe. Jeg tror det blir like jevnt som i de to foregående Champions League-semifinalene. Det har alltid vært slik mot dem, og jeg tror ikke det blir annerledes denne gangen, avslutter Carragher.