- Jeg er ikke på mitt beste

Daniel Agger sier at han kommer i bedre og bedre form, men fortsatt har noe å gå i forhold til sitt beste. Dansken stortrives på Merseyside og hyller lagkamerat Sami Hyypiä.

Etter et fjorår som ble nesten helt ødelagt med en brukket fot, har Agger nå fått muligheten til å komme tilbake i startoppstillingen til Liverpool siden Martin Skrtel tidlig i oktober fikk sin kneskade. Daniel mener imidlertid at Liverpools supportere ennå ikke har fått sett det beste fra ham denne sesongen.

- Det er vanskelig å sammenligne med hvordan jeg var tidligere, og jeg vet at det er ting som jeg må bli bedre på, men jeg føler selv at jeg nå blir bedre og bedre for hver kamp, sier midtstopperen til Liverpools hjemmeside.

- Det kan være at jeg ikke er helt på mitt beste ennå, men jeg vil være det snart.

- Det har vært vanskelig med skaden jeg hadde forrige sesong, men det tilhører nå fortiden. Jeg vil fortsette å arbeide hardt og håper å være hundre prosent om ikke lenge.

- Utenfor banen er jeg virkelig tilfreds. Jeg trives med alt. Folk i Liverpool er så hyggelige. Jeg var virkelig overrasket da jeg kom til byen og oppdaget hvor vennlige folk er her sammenlignet med andre plasser. Jeg kan ikke klage på noe, jeg føler meg hjemme.

Det er andre toner enn de ryktene om at Daniel Agger kan være på vei til Real Madrid dersom han ikke snart skriver under en ny kontrakt med Liverpool. På banen har også dansken en utfordring, siden Sami Hyypiä fortsatt er still going strong som 35-åring og var en av banens beste i siste kamp mot West Ham. Agger er imidlertid bare full av beundring for Sami.

- Jeg kan ikke sette ord på hva Sami har gjort for Liverpool. Han er en glimrende spiller og en utmerket proff. Jeg kan ikke tenke meg andre som fortjener det han har fått til mer enn ham.

- Han er den ultimate proff. Hvis han ikke spiller hjelper han andre så mye han kan og prøver å rettlede folk.