- Jeg er meget sjokkert

David Moores oppfordrer Gillett og Hicks til å løse eierkonflikten eller la andre kjøpe klubben. Moores føler seg sviktet over måten klubben blir styrt. Han stolte på amerikanerne.

David Moores oppfordrer Liverpools eierne, George Gillett og Tom Hicks, til å løse de interne stridighetene eller la andre kjøpe klubben. I sitt første intervju eter at han solgte klubben til Hicks og Gillett i februar 2007, forteller Moores til Liverpool Echo hvor forarget han er over Tom Hicks' behandling av daglig leder Rick Parry. Han føler seg sviktet over den "uakseptable" måten klubben har blitt ledet på siden eierskiftet, og vil gjøre alt han kan for å få klubben på rett kjøl etter så mange konflikter.

Moores, som er livsvarig ærespresident på Anfield og har plass i klubbens styre, uttaler:

- Det er hjerteskjærende. Jeg er nesten tom for ord om skaden klubben har blitt påført.

- Som supporter og som en som elsker klubben er det totalt uakseptabelt å se dette bli utspilt i det offentlige rom.

- Dette er helt sikkert ikke hva klubben handler om. Faktisk så kan jeg aldri huske, selv da jeg var supporter som barn, at saker kommer ut offentlig på den måten vi har sett de siste seks månedene.

- Det er flaut og det er ingen akseptabel måte å gjøre tingene på. Jeg har aldri visst om noe slikt. Jeg er dypt rystet.

Moores er svært oppgitt over at suksessen Liverpool har oppnådd på banen ved å avansere til semifinalen i Champions League  nærmest har blitt glemt etter at Hicks ba om Parrys oppsigelse.
- Det mest hjerteskjærende blant dette er at vi er så høyt oppe etter Arsenal-kampen på tirsdag og så kommer dette og tar helt over fra hva spillerne og manageren oppnådde.

- Den herlige suksessen de hadde den kvelden har blitt fullstendig redusert, det har helt forsvunnet, fordi alt dette har kommet ut.

- Jeg er veldig lei meg for at det har blitt slik, at det store den kvelden har blitt overskygget av noe som skulle blitt håndtert på en langt bedre måte, og spesielt ikke offentlig.

- Det hjelper selvsagt ikke laget fordi de ikke får den hyllesten de bør når andre ting får prioritet.

- Alle bør snakke om hvor godt de presterte og hvor god Rafas taktikk var. Tre semifinaler i Champions League på fire år er en utrolig bragd.

Da Moores solgte seg ut, ønsket han Hicks og Gillett velkommen til klubben, men han har blitt mer og mer bekymret over deres manglende evner til å drive klubben slik som lovet og  manglende villighet til å sette klubben foran egne interesser. Han oppfordrer eierne til å finne en felles løsning eller la andre ta over klubben.
- Jeg kjente ikke Hicks veldig godt, jeg kjente Gillett langt bedre. George var en sprudlende, entusiatisk mann som elsker idrettene sine og er kunnskapsrik om dem. Men han hadde ikke pengene til å gjøre en avtale uten å hente inn andre.

- Det var helt mot slutten at jeg traff Tom Hicks, så jeg fikk ikke en skikkelig sjanse til å bli kjent med ham, men jeg trodde George på hans ord.

- Det var helt i god tro. Jeg trodde på disse karene. Jeg trodde på alt hva de fortalte meg. De sa det samme til supporterne via pressen. Man kan dømme selv om de har holdt lovnadene.

- Jeg er overrasket fordi jeg trodde at de to, fra hva de sa til meg og til fansen gjennom media, at de satte pris på arvesølvet og klubbens verdier.

- De snakket om å bringe inn penger, nytt stadion og ikke legge gjeld på klubben. På det tidspunktet følte vi at det ville bli en god avtale, men den har ikke helt materialisert seg.

- Jeg føler meg sviktet. Med alt som har skjedd, må jeg føle meg sviktet.

- Det er ikke slik jeg forestilte meg det, og jeg er sikker på at det ikke er slik supporterne forestilte seg det.

- Hvis jeg hadde hatt råd til å ta klubben fremover, ville jeg ha gjort det. Men jeg kunne ikke. Jeg har ikke pengene til et nytt stadion og £30M-£40M i året på nye spillere.

- Så jeg hadde ingen valg. Jeg ville like fremdeles å ha ansvaret, men jeg ville ha holdt klubben tilbake.

- Det er derfor jeg spør disse to herrene om å tenke på klubbene, ikke deres egen prestisje.

-  Supporterne, manageren og laget fortjener mer enn dette.

- Vi bør nå fokusere på kontinuitet, stabilitet og jobbe skjorte av oss fremover til noe som forhåpentligvis vil bli en super kveld i Moskva.

- Men når ting legges ut på en slik måte som det gjøres nå for tiden, gjør det klubben til noe man ler av. Det er ikke akseptabelt.

- Hvordan kan de opptre som bestyrere når de er delt på midten?

- Det må løses så fort som mulig. De to eierne er ikke enige om veien fremover, og enhet er essensielt.

- De må slutte å tenke på seg selv og starte å tenke på klubben, dens verdier, dens tradisjoner og dens arv.

- De må gjøre hva som er best for klubben, og de må få ordnet opp så fort som mulig fordi det som skjer i øyeblikket gjør ikke noe bra.

- Jeg tror at skadet kan ordnes, men disse to herrene må komme til en rask enighet om veien videre.

- Man må si at hvis de ikke klarer det, må de tre til side og la andre gjøre det.

- jeg kan ikke si om de to herrene vil gjøre det. Vil de selge? Jeg vet ikke.

Moores inisisterer på ta han skal gjøre alt for å få klubben på rett kjøl igjen.
- Vi må holde skuta flytende. Jeg skal gjøre mitt beste.  Jeg er sikker på at rick vil gjøre det samme, at vi skal forsøke å få suksess mot slutten av sesongen, forsøke at det blir mindre politikk og konsentrere oss om hva som skjer på banen.

- Man ser på fansen. Alle kan si at de er vår 12. mann. De var utrolige igjen her om dagen. De fortjener bedre enn det som pågår for øyeblikket.

- Alt jeg kan love er at jeg skal gjøre mitt ytterste for at klubben skal komme gjennom dette og at vi kan konsetrere oss om det som skjer på banen. Det er ikke min klubbb lenger, men jeg vil gjøre alt jeg kan. Jeg ville like å si takk til fansne for den fantastiske støtten de gir til manageren og laget.

-E-cup-kvelder på Anfield er noe man ikke ser andre steder. De er unike, utrolige og fansen gjør det på den måten.