- Jeg er rett mann

Tom Hicks slår igjen på stortromma i krigen om Liverpool FC, og gjør det klart at de røde bør ledes av én sterk mann - ham selv. - Rick Parry må ut innen mai, legger han til.

I et intervju med The Mail on Sunday forklarer Hicks hvorfor Parry bør sparkes, og at klubben må ledes av en sterk person dersom Rafa Benitez skal lykkes med å bringe klubben ytterligere fremover sportslig. Den personen er ham selv, og han har planene klare for hvordan man skal lykkes bedre kommersielt. Han påstår også at han selv var i bakgrunnen når det gjaldt kontakten med Jurgen Klinsmann.

- Rick Parry har vært Liverpools daglige leder i 10 år og vi har ikke vunnet ligaen under hans lederskap. Vår kommersielle inntekter har ikke holdt følge med andre toppklubber under den tiden, noe som har gjort det veldig vanskelig å konkurrere om Premier League tittelen, slår Hicks kontant fast.

- Etter å ha sett ham arbeide, kom jeg til den konklusjonen at det var på tide at han sa opp stillingen, ut fra hans manglende evne til å lede organisasjonen, hans tilsynelatende arrogante innstilling overfor supportere og mangelen på kommunikasjon med Rafa.

- Jeg tok min avgjørelse for noen uker siden, men ventet å komme med den til etter kampene mot Everton og Arsenal. Det er viktig å prøve å ha en ny daglig leder på plass innen mai slik at vi kan begynne å jobbe med Rafa om spillerkjøp.

- Det er på tide at Liverpool får én sterk eier som kan gi Rafa den støtten han behøver for å vinne trofeer, øke våre kommersielle inntekter på verdensbasis og bygge den beste stadion i verden. Jeg mener at jeg er den eieren.

- Under mitt lederskap, Ian Ayre, Philip Nash (finansdirektør) og Rafa Benitez vil vi utgjøre et fremragende lederteam. Mens vi forbereder oss på å flytte inn på en ny stadion i 2011, vil vi ha ressurser til å kunne konkurrere år ut og år inn, og gjenerobre posisjonen til Liverpool Football Club som klubb nr.1 i verden.

- Hvis han ikke velger å gjøre det, vil vi vite hvor vi står, svarer Hicks på en uttalelse om at han vil spørre George Gillett om å støtte ham i å fjerne Rick Parry.

Selv om Parry nok til vanlig ikke har stor støtte blant Liverpools fans, vil nok likevel mange være på hans side i en kamp mot Tom Hicks. Hvis Hicks får inn sin mann istedenfor Parry, vil man anta at fordelingen i styret vil bli tre mot tre, mens den i øyeblikket virker å være to bla Hicks mot to bla Gillett og Parry og David Moores.

Hicks påstår også at det var George Gillett, med Parry's viten, som arrangerte møtet med Jurgen Klinsmann.

- Jeg står for det jeg har oppnådd i engelsk fotball og som daglig leder i Liverpool Football Club, svarer Rick Parry.

- Det vil ikke være passende for meg å kommentere i detaljer disse beskyldningene, det bør være et spørsmål for styret i Liverpool.

- Faktum er at jeg vil ønske en mulighet til å diskutere disse sakene med våre eiere, og mine øvrige kollegaer i styret. Det stadig luftingen av disse sakene i media har helt klart ikke vært til noe hjelp under en avgjørende del av vår sesong.