- Jeg føler meg fri her

Fernando Torres nyter livet på Anfield fordi han føler seg friere ettersom han slipper byrden med å være kaptein som han var i Atlético Madrid. Legendene vant Malaysia Cup.

Fernando Torres scoret 33 mål på 46 kamper for Liverpool forrige sesong. Spanjolen mener at noe av årsaken til at han har lyktes så godt i Liverpool er at han har sluppet å bære kapteinsbindet. Torres ble kaptein for Atlético Madrid allerede da han var 19 år, og spissen mener han var for ung til å være lagets leder.
- Her er jeg ikke lenger som jeg var i Madrid, hvor alt fokus var på meg, uttaler Torres til det spanske nyhetsbyrået EFE.

- Jeg hadde ingen erfaring, så hvordan kunne jeg være lederen til spillere med mer erfaring. Det var press.  I Liverpool føler jeg meg fri fordi jeg ikke har kapteinsbindet. Spillet mitt har hevet seg i kvalitet etter at jeg kom hit.

Legendene vant Malaysia Cup
Liverpools legender var i Malaysia og vant Malaysia Cup. De røde vant alle tre kampene i gruppespillet, 4-2 mot Manchester United, 6-1 mot Arsenal og 4-3 mot et All Star-lag. I finalen ble Manchester United beseiret med 5-3. For Liverpool spilte Paul Jones, Mike Marsh, Phil Babb, Michael Thomas, John Durnin, Paul Walsh og Ian Rush. Toppscorer ble John Durnin. Mike Marsh ble kåret til turneringens beste spiller. Craig Hignett, Don Hutchison og Mark Walters deltok for All Star-laget, mens Jimmy Carter var med for Arsenal.