- Jeg kan spille sammen med Lampard

Britisk presse er veldig opptatt av at Steven Gerrard og Frank Lampard ikke ser ut til å fungere sammen på Englands midtbane i forkant av VM-kvalifiseringskampen mot Hviterussland.

The Independent rapporterte tidligere i dag at Fabio Capello vurder å sette Steven Gerrard på benken i VM-kvalifiseringskampen mot Hviterussland på onsdag. Alternativet kan være at Liverpool-kapteinen må spille ute på venstreflanken. Gerrard insisterte imidlertid på at han og Frank Lampard kan fungere sammen på Englands midtbane under dagens pressekonferanse.

- Jeg og Frank Lampard må bare fortsette å jobbe hardt for å finne tonen. Det er meningsløst å gi opp, og si at det ikke kan fungere. Vi har en god manager til å hjelpe oss. Det handler om å jobbe ufortrødent videre, uttalte Gerrard til pressen i ettermiddag.

- Jeg tror landslagssjefen vil fortsette å bytte spillere, taktikk og formasjoner både før og i løpet av kamper, så jeg tror slett ikke at det vil bli meg og Frank på midten i alle kamper, la han til.

Gerrard har spilt 69 landskamper for England og gjort 13 mål, mens Chelseas Lampard har gjort 14 mål på 65 landskamper. Men kampene duoen har spilt bra sammen kan nesten telles på en hånd.

- Jeg er ganske vant til å skifte posisjon. Det skjer med meg på klubbnivå, og det har skjedd gjennom hele min England-karriere. Jeg er forberedt på det. Dersom manageren ønsker at jeg skal gjøre en jobb i en annen posisjon enn sentralt på midtbanen, så vil jeg gjøre det, sier scouseren om muligheten for å spille på flanken.