- Jeg lar klubben snakke

Agger håper å bli, men ennå ikke enig om ny kontrakt. Hicks og Gillett skal ha kommet nærmere refinansiering av lånet. Eierne får trolig bedre kontroll på overganger. Spillerne fikk to dager fri.

Daniel Agger har 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt. Dansken har ennå ikke signert en kontraktforlengelse.
- Jeg håper å bli, uttaler Agger.

Flere europeiske klubber er interessert i midtstopperens tjenester. Ifølge Andy Hunter i The Guardian håper 24-åringen på en kraftig lønnsøkning i Liverpool.

- Jeg vet ikke hva utsettelsen skyldes. Jeg lar klubben gjøre snakkingen. Jeg forsøker å gjøre mitt på banen. Jeg forsøker å forbedre meg. Selvsagt vil jeg bli hvis mulig. Som jeg sier, så håndterer klubben mine kontraktssamtaler. Vi får ta det fra der, kommenterer midtstopperen.

Eierne får gjennomslag?
Andy Hunter hevder at George Gillett og Tom Hicks gjør fremskritt når det gjelder å få refinansiert lånet i Royal Bank of Scotland med seks måneder fra 25.januar. Eierne ønsket ikke å gi Rafael Benítez like lang kontrakt som han ville ha, og de ønsket større kontroll med spilleroverganger. På disse områdene virker også amerikanerne å ha fremgang. Rafael Benítez måtte gjennomgå nyresteinoperasjoner før jul, og planene om å sette underskrift på en ny 4,5-årskontrakt har derfor blitt forsinket.

To dager fri
Liverpool-spillerne skal ha fått to dager fri fra trening etter 5-1-seieren mot Newcastle. Spillerne vil være tilbake på Melwood på onsdag.