- Jeg ønsker å bli i Liverpool

Xabi Alonso avviser rykter om at han kan være på vei til Real Madrid, og sier at han ønsker å fortsette sin karriere på Anfield. Liverpool med flest ligapoeng gjennom tidene.

Med innlagt bud på Gareth Barry har det blitt spekulert i at Xabi Alonso kan være på vei ut av klubben. Juventus har tidligere blitt linket til midtbanespilleren og i de siste dagene har det vært rapporter om at Real Madrid er interessert i å skrive ut en stor sjekk for å skaffe seg pasningseleganten.

Det er ikke lenge siden 26-åringen skrev under en ny kontrakt som binder ham til den røde delen av Merseyside fram til 2012, men det har samtidig vært rykter om at den førstefødte i familien Alonso skal ha bidratt til at det kunne være aktuelt for Xabi og hans frue å flytte tilbake til sørligere breddegrader. Til Sky Sports hevder han imidlertid at han har ingen planer om å bytte klubb.

- Det overrasker meg, siden jeg vet sannheten, er svaret Xabi Alonso gir da han blir konfrontert med rykter om at han kan være på vei mot Real Madrid.

- Det har ikke vært noe kontakt fra Real Madrid, verken offisielt eller på annen måte. For øyeblikket er jeg hos Liverpool, jeg har en kontrakt med Liverpool og jeg ønsker å bli i Liverpool.

- Jeg har blitt både overrasket og veldig skuffet over å måtte lese at jeg ønsker å forlate Liverpool. De som har skrevet dette har helt klart ikke undersøkt saken særlig godt.

Liverpool troner maratontabellen
Endelig har Liverpool gått forbi på tabellen som er laget for alt spill i den engelske toppdivisjonen, og hvor man fortsatt regner to poeng for seier.

Etter å ha ligget fem poeng etter Everton, fikk de røde i 2007/08 ni poeng mer ut fra det gamle poengsystemet og ligger følgelig fire foran den blå naboen. Det er verdt å legge til at Everton har spilt 12 sesonger og 384 kamper mer LFC, men har altså færre poeng.

Slik så tabellen ut etter sesongslutt i 2006/07.