- Jeg stortrives

Fernando Torres stortrives i Liverpool. Han ønsker en lang karriere på Anfield. Peter Crouch blir stadig linket til Portsmouth, men klubbene har ikke vært i kontakt.

"Silly-season" er godt i gang. Fernando Torres har blitt satt i forbindelse med en overgang til andre klubber i sommer, men både spilleren selv, Liverpool FC, Rafael Benítez og Tom Hicks avviser at det er aktuelt med et salg av spilleren som med 24 ligascoringer denne sesongen ble den utlendingen med flest scoringer i en debutsesong i Premier League. Bare for å berolige Liverpool-supporterne enda mer, så sier Fernando Torres til Liverpoolfc.tv at han ser for seg en lang karriere på Anfield.
- Det er en ære å bli linket til klubber som Barcelona, Chelsea og Arsenal, men jeg tenker ikke på et bytte. Jeg ønsker å fortsette med å spille for liverpool i mange år fremover, uttaler Torres.

Torres er fornøyd med sin debutsesong, men tror likevel at ting kan gå enda bedre.
- Det har vært ganske lett for meg. Jeg har kunnet nyte hvert minutt i denne klubben hvor ting har gått bra. Jeg har vært en del av et lag hvor hver spiller deler de samme målsettinger og hvor en spiller kan stole på støtten fra dens lagkamerater.

- Jeg har også jobbet med en manager som har tro på meg. Det har vært en kombinasjon av alle disse faktorene.


Redknapp avviser samtaler om Crouch
Peter Crouch ryktes å være på vei bort. Portsmouth skal være en av klubbene som er interessert, men sydkystklubbens manager Harry Redknapp avviser at det har vært noen form for kontakt mellom partene.
- Jeg har ikke snakket med Peter. Jeg har ikke hatt noen samtaler med noen i Liverpool, så det har definitivt ikke vært noen kontakt, uttaler Redknapp.

Redknapp steilet da han hørte at Liverpool ville kreve £15M for spissen, men tabloidspekulasjoner i dag hevder at de røde kan komme til å akseptere en overgangssum på £10M, noe Redknapp ser lysere på:
- Det der blir mer interessant.