- Jeg vil finne tonen med Torres

Robbie Keane er sikker på han og angrepsmakker Fernando Torres vil finne tonen. Men iren innser at det kan ta litt tid. Riise valgte bort engelske klubber fordi han fortsatt elsker Liverpool.

Robbie Keane og Fernando Torres har spilt to offisielle Liverpool-kamper sammen uten at duoen helt har funnet tonen ennå. Førstnevnte er imidlertid sterk i troen på at de to snart vil spille på de samme strengene.

- Jeg har funnet meg godt til rette og går godt sammen med mine nye lagkamerater. Så tidlig i sesongen er resultatene viktigere enn prestasjonene. Sunderland-kampen var ikke av de beste fra vår side, men det viktigste var at vi tok de tre poengene. Det gode spillet vil komme etter hvert, uttalte Keane på pressekonferansen på Ullevaal foran Norge v Irland i kveld.

- Ting tar selvsagt tid, og det vil kanskje gå noen kamper før vi virkelig forstår hverandre. Vi får ta tiden til hjelp, sa han om samspillet med Torres.

Iren var også optimistisk med tanke på Liverpools tittelsjanser.

- Jeg ser ingen grunn til at vi ikke skulle ha en sjanse til å vinne ligaen. Ser man på troppen vi har, og det kan komme et par nye spillere til også, så er jeg ikke i tvil om at vi har muligheter. Alt er opp til oss spillerne.

Keane uttrykte ellers glede over at Steve Finnan har valgt å gjøre comeback på landslaget.

- Det er flott at Steve er tilbake. Han er en klassespiller og en grei kar. Det er viktig å ha rutine i laget. Alle i troppen er glade for å ha ham tilbake. Han er god til å forsvare seg, god til å gå fremover, god med ballen og han er rutinert. Alle ønsker en spiller av et slikt kaliber på laget.

Riise ville ikke bli i England av hensyn til Liverpool
På gårsdagens pressekonferanse på Ullevaal kom det også frem at John Arne Riise valgte Roma fremfor en rekke Premier League-klubber fordi han ikke maktet tanken på å skulle spille mot Liverpool.

Riise hadde blant annet tilbud fra Newcastle, Aston Villa, Sunderland og West Ham. Men i Oslo i går kveld innrømmet sunnmøringen at han valgte bort disse fordi han elsker Liverpool.

- Jeg ville ikke ha vært komfortabel med å spille for en annen engelsk klubb. Jeg hadde flere tilbud fra andre Premier League klubber. Jeg ble ikke tvunget ut av Liverpool ettersom jeg hadde ett år igjen av kontrakten, men jeg ønsket å spille regelmessig og det virket ikke som jeg ville få det om jeg ble i klubben, uttalte Riise.

- Jeg trengte å gå til riktig klubb. En miljøforandring som kunne være bra for karrieren min, og jeg følte det var riktig å spille i et annet land.

- Det eneste som plager meg er at jeg ikke fikk sjansen til å ta farvel med Liverpools supportere, ettersom jeg ønsket å vise dem hva de betydde for meg. De var fantastiske mot meg hele tiden mens jeg var i klubben, la sunnmøringen til.

- Jeg er bare skuffet over at jeg ikke fikk sjansen til å si adjø, men forhåpentligvis returnerer jeg til Anfield en dag og får sjansen da. Hjertet mitt er i Liverpool, ettersom det beste øyeblikket i min karriere var å vinne Champions League med dem. Men når du er i en klubb som Liverpool vet du at du før eller siden må forlate den. Liverpool jakter hele tiden på de beste spillerne, og det vil komme nye utfordrere hele tiden.

Riise tror ellers at Robbie Keane vil vise seg å bli en god tilvekst for de røde.

- Robbie er en fantastisk spiller og et fantastisk kjøp av klubben. Jeg visste at han hadde vært Liverpool-supporter siden guttedagene, og dette er den beste overgangen han har gjort i hele sitt liv. Han kan være brikken som gjør at Liverpool vil kjempe om tittelen.

- Jeg har lagt merke til at han har begynt å jobbe mer de par siste sesongene, og han er vanskelig å markere ettersom han beveger seg hele tiden. Han er god til å linke opp med andre spillere, og er sterk på avslutninger inne i feltet. Han er en smart spiller, og hans rolle bak Torres kan bli umåtelig viktig for Liverpool.