- Jeg vil vinne trofeer

Fernando Torres om Arsenal, Steven Gerrard og egen titteltrang. Rafa dysser ned Everton-konflikten. Duo friskmeldt for Arsenal.

- Én kamp om gangen
En tittelsugen Fernando Torres insisterer på at man nå vil ta en kamp om gangen, trass i at samme motstander venter i de tre kommende kampene. I et intervju foretatt av liverpoolfc.tv, forteller stjernespilleren om sin respekt for Arsenal, Steven Gerrard, samtidig som han presiserer at han higer etter titler, ikke antall scorede mål.

- Det er en viktig kamp for oss og en viktig kamp for fansen. Det er tre kamper å spille mot Arsenal, men pr. nu konsentrerer vi oss kun om morgendagen. Det viktigste for oss er å vinne denne første kampen, så kan vi se fremover mot de neste 180 minuttene.

- Vi har respekt for Arsenal, og jeg er sikker på at de har respekt for oss. Jeg vet ikke om de vil frykte oss, men de vil respektere oss. Vi er alltid sterke i Europa, og forhåpentligvis kan det også gjelde i denne kampen.

Torres ventes å være et sikkert kort i Liverpools startellever på Emirates Stadium i morgen, med Steven Gerrard vandrende i rommet bak. Til sammen har duoen scoret 47 mål denne sesongen, og nå ønsker Torres å formulere en takk til sin kaptein, som han har høye tanker om:

- Han er lett å spille med siden han er en av de beste, om ikke den beste, midtbanespilleren i verden. Du vil alltid spille med de beste spillerne i de store turneringene.
 
- Jeg har forbedret meg som spiller allerede i Liverpool, grunnet mine lagkamerater og på grunn av min manager. Siden dag én har jeg følt meg hjemme her. Det er min beste sesong til nå med tanke på scorede mål, men jeg vil ikke sette meg noe mål for resten av sesongen. Jeg vil bare hjelpe mine lagkamerater til å vinne trofeer.

- Ingen problemer
Etter Everton-kampen i helga, gikk Rafael Benítez ut i pressen og klaget på bortefansens hets av hjemmekaptein Steven Gerrard. Dette ble siden besvart med samme mynt fra de blå på Merseyside, som tok opp overtramp ovenfor Phil Neville, og kommentarer fra Rafael Benitez fra forrige sesong, da han omtalte Everton som en ?liten klubb?. Nå føler spanjolen for å bedrive brannslukking.

- Det er enkelt; om vi spiller bra, vil fansen være fokuserte på hva som skjer på banen, og ikke på hvem som er der. Derfor vil vi forsøke å spille bra, det er målet. Det er viktig å stoppe disse tingene mellom fansen. Spesielt mot familier og barn, det er viktig å stoppe disse tingene om det er mulig, og la fotballen stå i fokus.

- Jeg tror ikke vi har noe problem med Everton. Vi respekterer hverandre, fortalte spanjolen Liverpool Daily Post i dag.


Friskmeldte spillere
Arsenals to spillere Gilberto Silva og Alexander Hleb er friskmeldte av sine respective skader, og vil være aktuelle for spill i morgendagens Champions League-kvartfinale. Det vil si at Arsene Wenger kun mangler skadde Bacary Sagna, Tomas Rosicky og Eduardo i morgendagens kamp. Dette melder arsenal.com.