- Keane vil avlaste Torres

Rafa tror Keane vil lette scoringspresset for Torres. Andre lag får noe å bekymre seg over. Rafa har tiltenkt flere roller for Keane.

Rafael Benítez tror at Robbie Keane vil ta vekk noe av scoringspresset fra Fernando Torres. Keane er Irlands mestscorende landslagsspiller gjennom tidene, og scoret mer enn 20 mål i hver av de siste to sesongene for Spurs. Han nådde et tosifret antall nettkjenninger i alle de seks Premier League-sesongene han har spilt.
- Alle vet at Torres var en god spiller, men han måtte tilpasse seg Premier League. Keane er allerede vant med i Premier League, og han har spilt bra på dette nivået. Så det vil bli lettere for ham å komme inn og gjøre hva vi ønsker at han skal gjøre.

- Jeg tror forsvarerne helt sikkert vil være bekymret, men vi får se. Andre managere og forsvarspillere vil forsøke å gjøre ting, men tilstedeværelsen av Gerrard eller Kuyt eller Babel vil skape problemer for forsvarerne, og kanskje klarer de ikke å håndtere alle sammen.

- Det er viktig for Torres å ha andre spillere som kan score mål, men vi har flere muligheter med bedre spillere. Vi har flere offensive spillere.

- Vi har kjøpt mange unge spillere - Skrtel, Mascherano, Babel, Lucas og i år N?Gog.

- Nå henter vi spillere med erfaring som har tilpasset seg Premier League. Så vi beholder balansen.

- Når man har mer kvalitet og mer erfaring, så der det lettere å kjempe om titler. Mer erfaring kan være en stor forskjell.

- Hvis man ønsker å være på toppen av tabellen og kjempe om trofeer, trenger man gode spillere og store navn.

Benítez er glad for de mange valgmulighetene han nå får med komponering av angrepet.
- Alle vet at Keane er en veldig god spiller, en smart spiller. Han kan spillere på høyre, som ren spiss eller i en dypere posisjon.

- Vi kan spille 4-4-2- med Keane og Torres, og vi kan spille 4-2-3-1 dersom han er på høyre eller venstre. Det vil ikke bli et problem.