- Lagseier

Benítez mener hele laget gjorde en god kamp. Han hyller alle spillerne, men trekker spesielt frem Torres og Keane. Nå håper han at laget er i toppen for å bli. Moyes uenig i utvisningen.

Med 2-0-seier borte mot Everton har Liverpool fått sin beste start i Premier League noensinne. Rafael Benítez var glad for at Torres fant veien til nettmaskene igjen, men brukte anledningen til å hylle alle spillerne etter seieren i det 208. Merseyside-derbyet.
- Det var en god prestasjon av laget, og Fernando var virkelig god. Vi hadde mange spillere som gjorde en god jobb for laget som for eksempel Keane, Gerrard og Kuyt, i tillegg til forsvarerne. Jeg foretrekker imidlertid å snakke om laget og hvor bra de gjorde det i dag.

- I disse kampene må man spille med lidenskap og også spilleforståelse. Man må bruke både hodet og musklene. Vi gjorde begge deler veldig bra.

- Jeg synes vi spilte virkelig bra mot United og igjen i dag. Dette var en veldig positiv kamp. Lag var godt organisert, og vi visste hva vi skulle gjøre.

- Klart vi har spillere som kan forandre kamper som for eksempel Fernando med scoringene sine. Det gir laget selvtillit, og det gjør det lettere å spille bra og holde på ballen. Torres er alltid en trussel for forsvarerne.

Forrige sesong scoret "El Niño" 33 mål i sin debutsesong i England. Spissen tror at han kan plusse på det antallet denne sesongen.
- Jeg synes det er positivt at han har selvtillit, men jeg liker å se laget vinne. Hvis han scorer 32 mål, så vil jeg være fornøyd, svarer Rafa.

Benítez er glad for at Robbie Keane bidro sterkt til tre poeng mot Everton. Iren var involvert i begge målene.
- Robbie gjorde en god jobb for laget. Han var involvert i begge scoringene våre. Jeg synes at laget gjorde en veldig god jobb. Hver spiller gjorde jobben sin virkelig bra.

- Vi er på toppen av tabellen. Jeg er virkelig fornøyd. Jeg håper at vi kan bli der i lang tid. Vi kan snakke om den neste kampen med mer selvtillit. Vi har selvtillit. Man kan se at laget spiller bra og har bra balanse.

- Vi er sterke i forsvar. Vi vet at vi kan skape noe fremover, så det er veldig viktig. Når man spiller bra, kan vi slå hvem som helst.


Moyes uenig i utvisningen
David Moyes mener at Tim Cahill ble feilaktig utvist. Australieren fikk rødt kort for en stygg takling på Xabi Alosno i det 78. minutt.
- Jeg har hatt en mulighet til å se situasjonen, og jeg kan ikke se at det er en takling som fortjener rødt kort. Jeg gjør virkelig ikke det.

- Det er et gult kort. Jeg tror ikke det var den verste taklingen i dagens kamp. Jeg tror vi var svært overrasket over at det var utvisning.

Moyes var heller ikke særlig fornøyd med hva "The Toffees" presterte ellers i lokaloppgjøret.
- Jeg ville gi oss selv en sjanse etter de seneste kampene. Jeg ønsket at vi skulle få fotfeste i kampen, og jeg synes vi fikk det.

- Jeg synes vi forsvarte oss bra, spesielt før pause. Vi begrenset sjansene deres til et par muligheter, så det var skuffende å slippe inn to mål tidlig i andre omgang.

- De to ballene som havnet hos Torres avsluttet han klinisk på.

Tim Cahill kunne nesten sendt hjemmelaget i ledelsen i første omgang.
- Tim får en sjanse, og det gikk ganske enkelt ikke veien. Det ville seg ikke, men det er ingen unnskyldning for oss da vi kom et mål under. Når man ligger under med et mål, er man alltid med. Vi skulle gjøre et bytte da det ble 0-2.

- Vi hadde ballen på egen banehalvdel, men vi ga den bort. Vi hadde én eller to spillere ute av posisjon. De kom ikke tilbake i forsvar. Det var skuffende. Første feilen var at vi ga bort ballen.